Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primul pas spre împăcare între Armată și FCSB? Ministrul Apărării: ”Nu exclud dialogul cu Gigi Becali!”

Recommended Posts

QyemY4xg.jpg

 

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel-Beniamin Leș, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, că echipa de fotbal a CSA Steaua ar putea intra în coordonarea unui departament din cadrul MApN.

 

”Este o propunere legislativă pentru modificarea legii 346. Nu discutăm doar de CSA Steaua, discutăm de rearanjarea ministerului. Asta nu înseamnă că nu va rămâne în subordinea ministerului ca şi structură, dar ar putea intra în coordonarea unui departament. Au fost nişte amendamente care s-au modificat”, a spus Leş.

 

Gabriel-Beniamin Leș a afirmat că nu vrea să-şi asume pierderea mărcii Steaua.

 

 

”Avem nişte sentinţe definitive, care obligă ministerul la o anumită conduită. Aceste sentinţe trebuie puse în aplicare. Eu nu vreau să-mi asum pierderea acestui brand, vreau să văd care sunt soluţiile legale pentru rezolvarea situaţiei, pentru toţi românii.

 

Avem o sentinţă judecătoarească care ne obligă la recuperarea acestui prejudiciu. Pe de altă parte, dacă nu vom avea o echipă înscrisă în campionat, am pierde acest drept pentru siglă în următorii cinci ani. Această problemă există de peste 15 ani, eu sunt de trei luni şi încercăm să găsim soluţiile benefice. MApN se ocupă de alte lucruri, dar asta nu înseamnă că trebuie să pierdem ce înseamnă CSA Steaua", a afirmat Leş.

 

Chestionat dacă ministerul poate să susţină o echipă la nivel înalt, Leş a răspuns:

 

”Nu, categoric nu! O să vedem. Într-o asociere, o soluţie care să fie benefică pentru Steaua. Nu exclud dialogul cu Gigi Becali, nu l-am exclus niciodată, nu am avut nicio întâlnire până acum.

 

De acest lucru se ocupă CSA Steaua, nu ministrul. Nu am o problemă să mă întâlnesc cu Gigi Becali. În acest moment, marca este la CSA Steaua, un dialog pentru o asociere îl putem avea cu oricine, dar să găsim soluţia legală.

 

Deocamdată avem procesul pe rol şi o soluţie care ne obligă la recuperarea prejudiciului. Vom vedea ce se întâmplă apoi”, a mai spus Gabriel-Beniamin Leș, ministrul Apărării Naționale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surs : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...