Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Şumudică, supărat pe Contra! "A zis el asta? L-a ce meci s-a uitat, până în minutul 30 nu ştia unde e careul nostru"

Recommended Posts

f0M1tcfg.jpg

 

Noaptea pare să fi fost un sfetnic bun pentru Şumudică, antrenor care, scăpat de emoţia partidei cu Dinamo, nu a mai fost la fel de hotărât ca aseară să părăsească Astra. Totuşi, tehnicianul şi-a păstrat "forma", taxându-l pe Contra pentru declaraţiile de după meci.

 

Astra - Dinamo s-a terminat 1-2, la capătul unei partide vii, disputate, care s-a decis în ultimele minute, toate golurile marcându-se în acea perioadă. "A fost o singură echipă pe teren", a fost verdictul dat de Contra, care l-a deranjat vizibil pe Şumi.

 

Deşi ieri admisese că echipa sa a ajuns "ciuca bătăilor", confruntarea de aseară a fost departe de a fi la discreţia "câinilor", e convins antrenorul campioanei, care a ţinut să îi replice omologului de pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare.

 

 

"A zis că doar o echipă a fost pe teren? Care? Când Daniel Niculae a scăpat singur cu Cerniauskas tot o echipă era pe teren? Sau când lovitura lui Fabricio a trecut la o palmă de vinclu. Dinamo, până în minutul 30, nu știa unde era careul nostru. Nu știu ce meci a văzut Contra. Ne-au bătut, i-am felicitat și le-au urat baftă. Dar mi se pare deplasat să spui că a fost doar o echipă pe teren", a spus Șumudică la Sport ro.

 

46% a fost posesia lui Astra contra lui Dinamo, Budescu&Co creându-şi 13 ocazii de gol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...