Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Rivaldinho a fost aproape de un alt club din Liga 1! "Cineva râdea când i-am spus". Ce voia brazilianul în contract

Recommended Posts

b06P5TW.jpg

 

Rivaldinho este omul momentului la Dinamo, fiul marelui Rivaldo reuşind în ultimele două partide, cu CFR şi Astra, să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

 

Puţini ştiu că, înainte să vină în Ştefan cel Mare, Rivaldinho a fost pe lista Pandurilor. Fost oficial al gorjenilor, Narcis Răducan a vorbit astăzi despre negocierile purtate cu brazilianul şi despre cerinţele avute de acesta. Chiar dacă îl vedea un jucător cu potenţial, în cele din urmă negocierile s-au împotmolit şi, în cele din urmă, sud-americanul a ajuns în curtea "câinilor".

 

"Mă bucur de reuşitele lui Rivaldinho pentru că, în momentul în care a ajuns în ţară, chiar am avut un sentiment, aşa, pentru că mărturisisem că am vrut să îl luăm şi noi în vară. Dar ştiam că în prima fază nu te poţi baza pe jucătorii sud-americani; până se adaptează, trebuie să ai puţină răbdare.

 

 

Mă bucur foarte mult că a avut aceste reuşite pentru că asta îl ajută să se integreze. Şi cred că s-a integrat mai repede decât era normal. Îl văd deja un jucător care îi poate da greutate lui Dinamo pe final de sezon. El are calităţi foarte bune. Când l-am văzut cu Grigoraş ne-a plăcut foarte mult. Eu am simţit atunci când am negociat cu el o contraofertă din partea unui om greu, care vede performanţa din toate punctele de vedere.

 

La un moment dat chiar cineva râdea când mărturiseam că mi-a pus în contract să aibă trei mese; voia să îi trec şi calitatea hotelului în care urma să stea", a spus Răducan pentru ProSport.

 

Rivaldinho, fost la Boavista Porto, a evoluat anul trecut, înainte de a ajunge în ”Ștefan cel Mare”, la Paysandu, în divizia secundă din Brazilia. Din câte se pare, formaţia sud-americană a avut anumite pretenţii financiare, astfel că negocierile între Pandurii şi jucător au fost sistate.

 

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Rivaldinho, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...