Jump to content
Sign in to follow this  
Daniel

Serial nou HBO: THE HANDMAID'S TALE

Recommended Posts

Serialul The Handmaid's Tale este bazat pe romanul lui Margaret Atwood si ii are in rolurile principale pe Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer si Ann Dowd.

Serialul Povestea slujitoarei ne face partasi la viata in Gilead, o societate totalitara distopica ce a fost cunoscuta in trecut ca Statele Unite. Confruntandu-se cu dezastre naturale si o rata a natalitatii în scadere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care trateaza femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile ramase si este slujitoare in casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite intr-o ultima incercare disperata de a repopula lumea. In aceasta societate terifianta, Offred trebuie sa navigheze intre Comandanti, sotiile lor groaznice, Marthele domestice si colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: sa supravietuiasca si sa-si gaseasca fiica ce i-a fost luata.

 

 

Primele 3 episoade vor avea premiera pe HBO GO pe 27 aprilie si vor fi urmate de cate un nou episod in fiecare saptamana.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat in 1985 a fost creata si scrisa de Bruce Miller (The 100), iar producatori executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears si Ilene Chaiken.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ceva pareri de la cinefili? Pare interesant la o prima aruncare de ochi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...