Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Inter a intrat şi ea în cursa pentru Mbappe. Oferta italienilor e ameţitoare!

Recommended Posts

Guest wLLy

58ee708895f9cfbd997df61b

 

Inter are planuri mari pentru perioada de transferuri din vară. Una dintre cele mai îndrăzneţe ţinte ale campaniei de mercato este noul atacant-minune al fotbalului francez, Kylian Mbappe, care face senzaţie în acest sezon în tricoul lui Monaco.

 

 

70 de milioane de euro este gata să ofere trupa de pe Giuseppe Meazza pentru "vârful" în vârstă de 18 ani, care e unul dintre cei mai doriţi fotbalişti ai momentului.

Real Madrid, Manchester United şi Arsenal sunt printre echipele interesate de serviciile lui Mbappe, considerat de mulţi specialişti drept "noul Thierry Henry" după prestaţiile din actuala stagiune.

 

 

21 de goluri în 34 de meciuri, în toate competiţiile, a marcat Mbappe în acest sezon pentru gruparea din Principat.

La 18 ani şi 3 luni, Kylian Mbappe a devenit chiar în această săptămână, după "dubla" de la Dortmund, cel mai tânăr jucător care înscrie de două ori în sferturile Ligii Campionilor. Mbappe a înscris şi în ambele manşe ale duelului cu Manchester City, din optimile Ligii.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Ligue+1/Inter+a+intrat+si+ea+in+cursa+pentru+Mbappe+Oferta+italienilor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...