Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Hagi, înaintea meciului cu Dinamo: ”Presiune au cei care nu știu să joace fotbal”

Recommended Posts

Guest wLLy

58f1f4bf95f9cf888c1d6491

 

 

Viitorul va juca duminică, 16 aprilie, cu Dinamo, iar meciul este unul extrem de important pentru echipa lui Gică Hagi, care se află la două puncte în spatele celor de la FCSB. În cazul în care "Regele" nu va câștiga, iar echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf se va impune cu CFR, va fi foarte greu ca Viitorul să se mai lupte la titlu, chiar dacă în etapa a 7-a va avea meci direct cu FCSB.

 

 

”Regele” este mulțumit de ce a realizat cu Viitorul până în prezent și susține că echipa sa nu are niciun fel de presiune.

”Munca de până acum e fantastică, suntem mulțumiți de tot ce am făcut în acest an. Vom vedea dacă suntem capabili să rămânem în lupta pentru primele două locuri. Sunt puncte multe puse în joc, oricine leagă două trei victorii intră în lupta la titlu.

 

 

Nu avem presiune, de ce să avem presiune? Presiunea au cei care nu știu să joace fotbal. E greu când dai la cineva un lucru pe care nu poate să-l ducă”, a declarat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

 

Viitorul va începe returul play-off-ului în Ștefan cel Mare, acolo unde va întâlni Dinamo. Deși a câștigat mai mereu când a jucat contra ”câinilor” în ”Groapă”, Hagi e conștientă că meciul nu va fi deloc ușor și-l laudă pe Cosmin Contra.

 

”Ar fi o victorie fantastică, dacă nu, aia e. Nu contează terenul pe care jucăm, pe orice teren evoluăm trebuie să ne adaptăm. Am câștigat mereu în Ștefan cel Mare, dar nu mai contează, este important ce vom face mâine. Va fi un meci dificil. La fiecare meci, Cosmin a pus echipa bine, au un moral bun, au bătut Astra. O să iasă un meci frumos”, a mai spus Gică Hagi.

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Hagi-inaintea-meciului-cu-Dinamo-Presiunea-este-pentru-cei-care

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...