Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

L-a convins şi pe Hagi: "Rivaldinho se vede că e al lui taică-său! Simte golul"

Recommended Posts

Guest wLLy

58f0e1b995f9cf0deb54aac7

 

Gheorghe Hagi a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că următoarele două partide, cu Dinamo şi FCSB, sunt decisive pentru echipa sa în lupta pentru câştigarea titlului de campioană în Liga 1.

 

 

"Sunt mulţumit de tot ce s-a întâmplat în ultimele cinci meciuri, am arătat că ne putem lupta de la egal la egal cu oricare echipă. Începem a doua parte a play-off-ului cu două meciuri foarte dificile, pe care le denumeam imposibile. Dar acum am făcut şi noi un salt important, ne luptăm de la egal la egal pentru a ne putea gândi la titlu.

E o motivaţie fantastică pentru noi. Vom vedea dacă suntem pregătiţi pentru a fi campioni, dacă nu, asta e. În următoarele două etape vom arăta dacă suntem capabili să rămânem în lupta pentru primele două locuri. Nu avem probleme de lot, mergem încrezători, dar conştienţi că întâlnim două echipe puternice. Dinamo este în creştere, arată bine de la meci la meci, dar şi noi avem atuurile noastre”, a declarat Hagi.

 

 

Tehnicianul consideră că atacantul dinamovist Rivaldinho este într-o creştere de formă pe care jucătorii săi trebuie să-l blocheze. "Rivaldinho a crescut de la meci la meci, a venit modest. Şi sămânţa, dacă e adevărat că e a lui taică-său, se vede, vede golul, simte golul, e un jucător interesant. Se vede de la meci la meci că îşi doreşte. Sunt puternici pe centru, Nemec şi Rivaldinho, trebuie să blocăm bine, să avem capacitatea asta şi apoi să-i facem pe atacanţii noştri să fie mai buni ca ai lor. Avem şi noi jucători buni”, a mai spus Hagi.

 

Iniţial, când Rivaldinho a semnat cu Dinamo, Hagi a glumit pe seama tatălui atacantului, spunând că trebuie să aşteptăm pentru a fi siguri că e chiar fiul lui Rivaldo, după jocul pe care îl va păstra. 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/L-a+convins+si+pe+Hagi+Rivaldinho+se+vede+ca+e+al+lui+taica-sau+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...