Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Dinamo îi poate pune probleme FCSB-ului în lupta la titlu: ”Se joacă până în ultima etapă”

Recommended Posts

Guest wLLy

58f516ee95f9cf17ec145ab3

 

 

”Roș-albaștrii” nu au reuşit decât o remiză albă în faţa CFR-ului, la Cluj-Napoca, dar s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului. Mihai Pintilii este de părere că rezultatul nu este unul dezamăgitor și că finalul campionatului va fi unul încins în care și Dinamo, aflată pe locul trei, cu 32 de puncte, îi poate pune probleme.

 

Deși după şase etape din play-off, FCSB pare a fi în pole-position pentru câştigarea campionatului, Mihai Pintilii crede că returul play-off-ului nu este încă decis.

”E presiune mai mare, jucătorii trebuie să înțeleagă că acum presiunea este mai mare pe umerii lor, trebuie să facă sacrificii până în ultima etapă. Depinde și dacă își doresc cu adevărat”, a declarat la final fotbalistul.

 

Vicecampioana a recuperat ecartul existent la finalul sezonului regulat şi s-a distanţat la trei puncte de trupa lui Hagi, dar Pintilii nu crede că meciul cu Viitorul este unul ”cu trofeul pe masă”.

Nu, nu este, mai sunt patru etape, mai sunt multe puncte în joc”, a mai zis Pintilii.

 

Toate meciurile din play-off sunt transmise în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Jucătorul spune că nu se poate declara dezamăgit de rezultatul obținut de FCSB în Gruia dat fiind faptul că o victorie pe terenul CFR-ului este greu de obținut.

”Nu știu să zic dacă sunt dezamăgit, este un rezultat de egalitate, am câștigat un punct etapa asta, Viitorul a luat bătaie, deci ne-am distanțat la trei puncte.

Este bine, la CFR Cluj se câștigă greu. Dacă nu le dai gol când ai ocazia e greu. Tănase sper că va deveni un jucător important la echipă, lucrurile vor reintra pe un drum normal”.

 

În încheiere, jucătorul a spus că și Dinamo, aflată pe ultima treaptă a podiumului o poate încurca pe FCSB în încercarea de-a obține un nou titlu în Liga 1.

”Dinamo, da, poate pune probleme în lupta la titlu. Dacă e vorba de cinci puncte este un meci direct până la final cu ei, se joacă acest campionat până în ultima etapă”, a conchis fotbalistul.

Pe trei în acest moment, la cinci lungimi distanţă de primul loc, formaţia lui Contra poate visa şi ea la locul secund. Oficial, obiectivul "câinilor" e locul secund, însă, în funcţie de "finala" FCSB - Viitorul lucrurile se pot schimba.  

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Dinamo+ii+poate+pune+probleme+FCSB-ului+in+lupta+la+titlu+Se+joa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...