Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Rivaldinho poate pleca de la Dinamo în vară. Câți bani vor încasa ”câinii”

Recommended Posts

Guest wLLy

58f4dca195f9cfbaea145ab1

 

Nici bine nu s-a integrat Rivaldinho la Dinamo că brazilianul de 21 de ani ar putea lua calea Turciei, după ce presa din Țara Semilunei a anunțat că Trabzonspor va încerca să îl transfere în cursul acestei veri.

 

Datorită prestației sale de când a ajuns în Liga 1, Rivaldinho a stârnit interesul formației turce Trabzonspor. Fiul fostului jucător al Barcelonei a marcat de două ori de când a ajuns în Ștefan cel Mare, cu CFR Cluj și cu Astra Giurgiu, și ar putea părăsi ”haita” la finalul acestui sezon.

 

În ceea ce îl privește pe Rivaldinho, care a bifat șapte apariții în Liga 1, plus câte un meci în Cupa României și Cupa Ligii, el mai are contract până în 2020. Cotidianele din Turcia au anunțat că Trabzonspor îl vrea pe Rivaldinho din vară și pentru asta sunt dispuși să plătească 500.000 euro în schimbul brazilianului.

 

 

Rivaldinho a fost declarat jucătorul etapei trecute după ce a marcat un gol și a pasat decisiv pentru Bumba, în victoria lui Dinamo de la Giurgiu, 2-1 cu Astra. Fiul fostului jucător al Barcelonei a fost primul la trei dintre cele cinci categorii de vot: cel al antrenorilor din Liga 1, cel al redacției Digi Sport și primul în topul InStat Football.

 

Rivaldinho e jucătorul momentului la Dinamo iar Adrian Mutu îi prevede un viitor strălucit în Liga 1 atacantului în vârstă de 21 de ani. "Noi nu îl vedem ca pe băiatul lui Rivaldo. Noi îl vedem ca pe Rivaldinho, jucătorul nostru.

Toată viaţa lui va suferi pentru că are un tată ca Rivaldo sau poartă numele unui super-jucător. Băiatul ăsta trebuie apreciat pentru că a avut curajul să vină în România pentru a-şi face un nume aici.

Cred că e un băiat care putea să stea acasă bine-mersi şi să joace în brazilia. Taică-său cred că are destul de mulţi bani ca să-şi întreţină toţi copiii, nu numai pe Rivaldinho.

Are mari calităţi, o să vedeţi ce va realiza Rivaldinho în sezonul viitor, după ce va face pregătirea de vară", a declarat directorul general al lui Dinamo, la "Fotbal Club".

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Rivaldinho+poate+pleca+de+la+Dinamo+in+vara+Cati+bani+vor+incasa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...