Jump to content
Sign in to follow this  
ANNOUNCEMENT

Regulament Giveaways

Recommended Posts

 
Regulament Giveaways eGaming
 
 
 
In acest topic orice membru al comunitatii are permisiunea de a crea un giveaway. Daca nu stii ce este un "giveaway" iti sugerez sa te opresti aici, citeste cu atentie acest topic: [click here] odata ce ai terminat, poti reveni aici si cu mai mare atentie, termina de citit acest topic.
 
Acest topic este impartit in doua categorii, regulament pentru participanti si regulament pentru creatorii de giveaways, recomand sa le cititi pe amandoua.
 
 
 
Regulament pentru participanti
 
Se considera "participant" orice membru al comunitatii care participa la un giveaway.
 
  • Respecta-l pe cel care a creat giveaway-ul. Nu iti place ceea ce zice, nu participa - Comentariile inutile intr-un post se vor pedepsi cu suspend 7 zile.
  • Orice creator de giveaway are dreptul de ati respinge intrarea in concurs - Daca ti se respinge intrareaa si inca postezi = Suspend 3 zile.
  • Orice giveway va avea un anume set de conditii pentru a putea participa - Daca nu indeplinesti conditiile si inca postezi = Suspend 3 zile.
  • Respecta modelul de postare. Creatorul giveaway-ului seteaza acest model, nu avem un model standard - Orice alt mesaj inafara de modelul de postare va rezulta in suspendarea contului timp de 3 zile.
  • Daca ai castigat un joc,esti obligat ca in 24 de ore sa oferi date de contact cerute de Creatorul de Giveaway si sa postezi in topicul respectiv pentru confirmarea premiului.
  • Codul pentru Steam sau Origin il vei primi prin PM sau pe mail. Trebuie sa il activezi imediat, NU ai voie sa il pastrezi sau sa il faci giveaway din nou.

 

:excl: Suspend 3 zile nu este singura pedeapsa pe care o primesti, daca ai incalcat de doua ori regulamentul nu vei mai avea permisiunea de a mai participa la niciun giveaway pe viitor.
 
 
 
Regulament pentru creatorii de giveaways
 
Se considera "creator de giveway" orice membru al comunitatii care organizeaza un concurs pentru a da un joc.
 
  • Jocul pe care il faci pentru giveaway trebuie sa fie pentru STEAM, Uplay sau Origin. Nu se accepta jocuri pentru alta platforma.
  • NU poti da jocuri care sunt deja in contul vostru de Steam, Uplay sau Origin, mai exact orice joc care iti apare in Library nu poate fi dat la un giveaway. Jocul fie il achizitionezi printr-un serviciu 3rd party (acele site-uri care platesti prin SMS si primesti un cod) sau direct din steam, dar cand ajungi la checkout, bifezi casuta asta: Click
  • Trebuie sa postezi o dovada care arata ca ai ales corect castigatorul, gen: un clip care arata numarul castigator pe random.org
  • Odata ce un participant a castigat, ai 7 zile la dispozitie pentru a da premiul, daca nu dai premiul timp de 7 zile = Suspend 14 zile.

 

 

  • Topicul trebuie sa contina urmatoarele lucruri:

** Titlul topicul trebuie sa fie: Giveaway - Numele Jocului.

** O imagine a jocului (pe centrul pagini)

** Numele jocului complet (pe centrul pagini / size 24 / bold)

** Un link al jocului, trebuie sa fie de pe SteamStore sau OriginStore

** Model de postare pentru participanti.

** Conditiile bine explicate.

** Perioada de timp pe care acest giveway se desfasoara.

 

 

 

  • Creatorul are tot dreptul de a alege metoda de determinare a unui castigator, exemple:

** Alege un numar de la 1 la 300, castigatorul va fi determinat pe site-ul random.org.

** Castigatorul va fi ales pe galagiveways sau steamgifts - Daca alegeti aceasta metoda, trebuie ca acel giveway sa fie setat ca privat.

** Castigatorul va fi determinat prin numarul postului pe care il are.

** Raspunde la intrebarea "Care este culoarea mea favorita", cel care va raspunde corect, va fi castigator.

** Pentru alte metode trimiteti un PM inainte de a posta acel topic.

 

 

  • Creatorul are dreptul de a pune orice conditie, dar sunt anumite limite:

** Fara conditii care obliga participantii sa dea click pe link-uri de genul : "La 100 de click-uri acumulate primesti X,Y,Z".

** Fara conditii care obliga participantii sa se uite la un film pe youtube.

** Fara link-uri care iti aduc orice fel de profit.

** Daca ai o metoda si nu esti sigur ea, contacteaza un Moderator Global printr-un PM sau pe mail.

 

 

:excl: Daca ai incalcat o singura data regulamentul, nu vei mai avea permisiunea de a mai participa la niciun giveway pe viitor si nici abilitatea de a crea alte giveaways.

 

 

Daca aveti intrebari in legatura cu acest regulament sau considerati ca ceva trebuie adaugat / modificat / scos, nu ezitati sa trimiteti PM Moderatorilor Globali.

 

 

 

Copyright© eGaming Comunity

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...