Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Zidane e la picioarele lui Ronaldo după hat-trick-ul cu Bayern: ”Nu există categorie pentru el”

Recommended Posts

Guest wLLy

58f7345b95f9cf4a360f507a

 

 

Ronaldo este în afara oricărei categorii şi puţini jucători îl vor putea egala”, a afirmat antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, referitor la atacantul portughez, autorul unei triple în meciul cu Bayern Munchen (4-2 după prelungiri), din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, şi care a devenit primul jucător ce a depăşit 100 de goluri (101 în total) în cea mai prestigioasă competiţie inter-cluburi din Europa.

 

 

Eu nu ştiu dacă există o categorie pentru el. Ce am văzut că a făcut Cristiano în această seară, este cu adevărat impresionant. Să marchezi 101 goluri, în maniera în care a făcut-o, în meciurile cheie, importante...”, a adăugat cu entuziasm tehnicianul francez.

Când nu marchează, nouă ne vine să spunem din când în când: 'ce i se întâmplă?'”, a reamintit Zidane.

 

 

Dar el ştie întotdeauna că, atunci când este un moment important, el va fi acolo. A demonstrat-o în seara asta, a înscris trei goluri. Este în afara oricărei categorii. Sunt puţini jucători care vor ajunge să facă ce a făcut Ronaldo şi o ştim cu toţii”, a conchis Zidane.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Zidane-e-la-picioarele-lui-Ronaldo-dupa-hat-trick-ul-cu-Bayern

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce plm poate sa spuna si zidane ? ca jucator a fost bun, a venit antrenor la mizeria asta de echipa unde Penaldo il controleaza

cica Ronaldo este în afara oricărei categorii şi puţini jucători îl vor putea egala”,  - Pai daca nu afirma Zidane asta atunci cine sa zica minciunile astea ? Vad ca nu comenteaza nimica despre arbitraj, el comenteaza ce i se spune de catre Cristi, auzi " in afara oricarei categorii " =))) pai Messi inseamna ca este din alta galaxie daca Cristi este in afara oricarei categorii =))) 

Multi il pupati in cur pe penalul ala de jucator care nu face nimic tot meciul si apare la penalty/cersit/offside/singur cu poarta

Multi madrileni mai pe scurt 99% sunt fani Ronaldo putini stiu despre Real Madrid ceva, cand Femeia aia o sa se retraga o sa vezi madriidioti plangand.

Nu am cuvinte cand vad o mizerie ca Real Madrid cum fura pe FATA si auzi ziarele " Ronaldo The Best "  =)))) penali

5>4 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...