Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Fanii lui Bayern nu l-au uitat pe Kroos. Gestul făcut de bavarezi față de fiul mijlocașului

Recommended Posts

Guest wLLy

 

58f74b4f95f9cfbf360f507d

 

 

După ce Real Madrid a eliminat-o pe Bayern Munchen din UEFA Champions League, în urma unui retur cu probleme de arbitraj, fanii bavarezi au trecut peste rezultatul de pe teren și i-au oferit o seară minunată fiului unuia dintre adversari, Toni Kroos.

 

 

După terminarea partidei, într-un moment în care în tribune mai erau doar suporterii oaspeților și oamenii de ordine, pe teren a intrat fostul jucător al lui Bayern și băiatul său de trei ani, Leon Kroos. Acesta s-a putut bucura de aplauzele nemților, după ce a reușit să trimită mingea în poartă.

 

Kroos chiar le-a mulțumit fanilor munchenezilor pentru gestul făcut:

Mulțumesc tuturor fanilor lui Bayern care au transformat această seară în una specială pentru fiul meu”, a postat Toni Kroos pe Twitter, alături de filmulețul în care băiatul său trimite mingea în poartă și este aplaudat de către suporterii bavarezi rămași pe ultimul inel de pe Santiago Bernabeu.

 
 

Născut în estul Germaniei, Toni Kroos (27 de ani) a jucat la Bayern Munchen șase ani și jumătate, între 2006 și 2014, an în care, după Cupa Mondială pe care a câștigat-o alături de naționala țării sale, a plecat la Real Madrid. Timp de un sezon și jumătate (2009-2010), el a fost împrumutat de Bayern la Leverkusen.

Pe lângă Leon, născut pe 14 august 2013, Toni Kroos mai are și o fetiță alături de soția sa (Jessica Farber), Amelie, născută pe 20 iulie 2016.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Fanii-lui-Bayern-nu-l-au-uitat-pe-Kroos-Gestul-facut-de-bavarezi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...