Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

S-a stabilit programul semifinalelor Europa League

Recommended Posts

6KaGqeEg.jpg

 

S-au stabilit semifinalele din Europa League, conform tragerii la sorţi care a avut loc azi, la Nyon.

 

Programul semifinalelor Europa League:

 

Ajax - Lyon

Celta Vigo - Man. United

 

Manșa tur se va disputa joi, 4 mai, urând ca returul să fie programat o săptămână mai târziu, pe 11 mai.

 

Primele echipe extrase din urne vor juca prima manşă pe teren propriu.

 

Ultimul act va avea loc la Stockholm, pe 24 mai. Organizatoare va fi considerată câştigătoarea primei semifinale.

 

weN9I1dg.jpg

 

Manchester United, Olympique Lyon, Ajax Amsterdam și Celta Vigo sunt echipele care au rămas în cărți pentru a se lupta pentru un loc în finala de la Stockholm, de pe ”Friends Arena”, care se va juca miercuri, 24 mai.

 

Semifinalele se vor stabili chiar azi, începând cu ora 14:00, tragerea la sorți urmând a avea loc la Nyon (Elveția). Din această fază a competiției nu va mai exista nicio protecție de țară, astfel încât fiecare echipă poate juca cu oricare dintre celelalte. Manșa tur se va disputa joi, 4 mai, urând ca returul să fie programat o săptămână mai târziu, 11 mai.

 

Englezii au avut nevoie de prelungiri pentru a elimina formația belgiană, după 1-1 în tur și 1-1 în primele 90 de minute de pe Old Trafford, dar Marcus Rashford a înscris în a doua repriză suplimentară golul calificării pentru echipa lui Jose Mourinho.

Cum s-au calificat semifinalistele

Manchester United. Englezii au avut nevoie de prelungiri pentru a elimina formația belgiană Anderlecht, după 1-1 în tur și 1-1 în primele 90 de minute de pe Old Trafford, dar Marcus Rashford a înscris în a doua repriză suplimentară golul calificării pentru echipa lui Jose Mourinho.

 

Olympique Lyon. Cea mai dramatică întâlnire a fost cea de la Istanbul, dintre Beșiktaș și Lyon. Disputat la o săptămână de la incidentele violente petrecute pe stadionul francezilor, meciul a fost câștigat de gazde cu 2-1 după 90 de minute, același înregistrat în tur pentru lyonezi. Nu s-a marcat nici în reprizele suplimentare, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajare, unde a fost nevoie de 8 serii pentru a afla cine merge mai departe. Francezii au ratat o singură dată și au avut câștig de cauză, în cele din urmă.

 

Ajax Amsterdam. Schalke a fost la un pas să repete performanța Stelei din 2013. Învinși cu 0-2 în turul cu Ajax, germanii au câștigat cu același scor primele 90 de minute de joi, din returul cu olandezii. "Lăncierii" și-au revenit în prelungiri și au marcat de două ori, de ajuns pentru a merge mai departe, chiar dacă au mai primit și ei un gol. În urmă cu 4 ani, Steaua reușea să o elimine pe Ajax la loviturile de departajare, după 0-2 la Amsterdam și 2-0 pe Arena Națională în 16-imile de finală din UEL.

 

Celta Vigo. Singurul meci fără emoții a fost cel dintre Genk și Celta Vigo. Ibericii au profitat de victoria la limită din tur și, după 1-1 pe terenul belgienilor (cu ambele goluri marcate în repriza secundă), merg în penultimul act.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...