Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Promisiunile lui Negoiţă nu l-au convins. Motivul pentru care Contra ezită să semneze prelungirea

Recommended Posts

Guest wLLy

58ff04de95f9cfd12d4510f6

 

 

Mai sunt doar trei etape din play-off-ul Ligii 1, iar viitorul lui Cosmin Contra la Dinamo continuă să fie incert. Deşi Adrian Mutu a anunţat că primele discuţii privind prelungirea contractului au decurs bine, nu se ştie încă dacă tehnicianul de 41 de ani va rămâne în Ştefan cel Mare.

 

 

Negocierile continuă, iar patronul Ionuţ Negoiţă este pregătit să-i îndeplinească toate dorinţele lui "Guriţă", scrie Gazeta. Totuşi, antrenorul "câinilor" aşteaptă ca vorbele să se transforme în fapte, înainte de a-şi pune semnătura pe un nou contract.

Tot ce vă pot spune este că negocierile dintre domnul Negoiță și Contra au decurs foarte bine. O să vedeți săptămâna viitoare rezultatul”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport. În ciuda optimismului afişat de directorul general al alb-roşiilor, lucrurile nu sunt atât de simple.

 

 

Potrivit sursei citate, pe lângă îmbunătăţirea bazei de antrenament de la Săftica, tehnicianul "câinilor" îşi doreşte stabilitate la nivelul lotului. Concret, Contra vrea ca jucătorii importanţi ai echipei să rămână şi sezonul viitor, iar alături de aceşti să fie aduşi fotbalişti capabili să o ajute pe Dinamo să lupte pentru titlu.

 

În acest moment, Antun Palic mai are doat 2 luni de contract şi poate pleca liber la vară. De asemenea, golgheterul Adam Nemec va intra în ultimul an al înţelegerii pe care o are cu alb-roşiii, iar oficialii clubului vor să evite un nou caz Gnohere, care în ultimele luni petrecute la Dinamo era mai interesat de negocierile cu alte echipe, pentru ca apoi să fie vândut pe o sumă mică la rivala FCSB.

 

În situaţii asemănătoare sunt alţi jucători, precum Vytautas Cerniauskas, Luka Maric sau Claude Dielna. În plus, nu sunt excluse câteva plecări, cazul Steliano Filip, dacă fundaşul stânga va primi vreo ofertă greu de refuzat. Negoiţă i-ar fi promis lui Contra că va face tot posibilul să păstreze oamenii importanţi şi ca va investi în transferuri, la care antrenorul ar avea un cuvânt important de spus.

 

 

Este, însă, nevoie ca patronul alb-roşiilor să ridice plafonul salarial din ultimii ani, pentru ca jucătorii importanţi să accepte să vină la Dinamo. În prezent, cel mai bine plătit fotbalist din Ştefan cel Mare este Nemec, cu 11.000 de euro pe lună.

 

 

În ciuda promisiunilor primite din partea lui Negoiţă că toate cererile îi vor fi îndeplinite, Contra nu se grăbeşte să semneze prelungirea. Aşteaptă primele dovezi că cei din conducere acţionează în direcţia discutată. Patronul "câinilor" nu este într-o situaţie confortabilă, pentru că pierderea actualului antrenor nu ar pica deloc bine galeriei, care nu a privit cu ochi buni nici plecarea lui Mircea Rednic, la finalul sezonului trecut.

 

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Promisiunile+lui+Negoita+nu+l-au+convins+Motivul+pentru+care+Con

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...