Sign in to follow this  
miLan

HyperX aduce în România primul mouse de gaming Pulsefire FPS

1 post in this topic

hx_mc001a_y-630x420.jpg

 

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial în produse de memorie, lansează pe piața din România noul mouse de gaming Pulsefire FPS, conceput pentru a răspunde nevoilor jucătorilor FPS profesioniști și amatori, care își doresc un mouse de gaming precis și stabil. Exigențele jucătorilor în materie de performanță sunt îndeplinite datorită noului senzor PixArt 3310, proiectat pentru a oferi o urmărire precisă. Butoanele Omron sunt utilizate pentru timpi rapizi de răspuns, beneficiind de o fiabilitate de 20 de milioane de click-uri pentru fiecare buton. Primul mouse de gaming de la HyperX a fost distins cu prestigiosul premiu pentru design RED DOT AWARD 2017, fiind apreciat pentru calitatea design-ului și execuție, la care au contribuit inginerii HyperX, pe baza reacțiilor primite de la jucători profesioniști de top.

„HyperX este partenerul nostru de peste 5 ani și suntem încântați să utilizăm noul mouse de gaming Pulsefire FPS”,

a declarat Ioann “Edward” Sukhariev, component al echipei NAVI CSGO.

„Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS satisface nevoile noastre de performanță și are un design confortabil, adecvat sesiunilor prelungite din timpul antrenamentelor sau competițiilor.”

Pulsefire FPS are un design ergonomic și este ușor, oferind aderență atât pentru contactul cu palma, cât și pentru degete. Cei mai mulți jucători utilizează setări DPI cuprinse între 400-3200 DPI, mouse-ul Pulsefire oferind patru pre-setări DPI pentru acest interval, disponibile prin atingerea unui singur buton. Greutatea este distribuită optim, mouse-ul cântărind doar 95 de grame, fiind ideal pentru mișcări rapide, iar lateralele anti-alunecare permit o utilizare sigură.  Mouse-ul Pulsefire FPS de la HyperX dispune de șase butoane rezistente, extrem de responsive, care oferă un feedback tactil precis la fiecare click. HyperX a inclus un cablu împletit flexibil și patine pentru mouse mari, permițând astfel o alunecare eficientă și lină.

„Suntem încântați să lansăm pe piață primul mouse de gaming HyperX. În urma testelor extinse, specialiștii HyperX au dezvoltat Pulsefire FPS, care oferă funcționalitățile dorite de gameri la un preț foarte accesibil”,

a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

„Jucătorii vor calitate și performanță de la toate produsele și accesoriile HyperX utilizate, iar cu mouse-ul de gaming Pulsefire FPS, HyperX oferă toate componentele necesare unei configurări superioare și competitive de gaming.”

Disponibilitate

Noul mouse de gaming Pulsefire FPS de la HyperX este disponibil din 24 aprilie la toți partenerii HyperX, la prețul recomandat de 249 lei. Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS de la HyperX include o garanție de doi ani și serviciile pentru clienți oferite de HyperX.

 

hx_mc001a_y.jpg

HX-PFFPS-side-1428-.jpg

HX-PFFPS-threequarter-1428-.jpg

HX-PFFPS-top-1428-.jpg

SPECIFICAȚII

 

   

Ergonomic

Utilizare pentru mâna dreaptă

Senzor

PixArt PMW3310

Rezoluție

400/800/1600/3200 DPI

Viteză

130ips

Accelerație

30g

Butoane

6

Butoane stânga/dreapta

Omron

Durabilitate stânga/dreapta

20 milioane de click-uri

Iluminare din spate cu o singură culoare

Roșu

Conexiune

USB 2.0

Polling rate     

1000Hz

Format date USB

16 bits/axis

Coeficient de frecare dinamic

0.16µ1

Coeficient de frecare static

0.21µ11

Cablu  

împletit

Greutate (fără cablu)

95g

Greutate (cu cablu)

120g

Lungime cablu:          

1,8m

Dimensiuni

Lungime: 127,54mm

Înălțime: 41,91mm

Lățime: 71,07mm

 

 

 

computergaming.ro 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.