Sign in to follow this  
miLan

2ADATA anunță lansarea noului SSD 3D NAND – Ultimate SU700

1 post in this topic

SU700-1.jpg

 

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului Ultimate SU700, 2.5” SATA 6Gb/s, care reprezintă continuarea dezvoltării spațiilor de stocare 3D NAND Flash. Noul SU700 oferă 3D NAND de înaltă calitate și utilizează un controller Maxiotek. Performanțele sunt caracterizate de o viteză de până la 560MB/s la citire și 520MB/s la scriere, cu o capacitate de până la 960GB.

Mai multe opțiuni 3D NAND

ADATA continuă producția exclusivă de dispozitive 3D NAND. SU700 este caracterizat de 3D NAND Flash, fiind mult mai fiabil, eficient și mai rapid decât modelele anterioare 2D NAND. SU700 oferă un excelent raport calitate-preț, având în vedere multitudinea de specificații cu care este echipat, un nou controller Maxiotek plus firmware și proprietar ADATA.

Performanțe rapide și constante

Noul SSD SU700 atinge viteze de 560MB/s la citire și 520MB/s la scriere, demonstrând încă o dată că 3D NAND poate atinge viteze cu cel puțin 10% mai mari decât 2D NAND. Acesta oferă, de asemenea, și până la 80K IOPS, cu indicatori de performanță ce vor rămâne stabili chiar și în condiții de încărcare ridicată, datorită controller-ului și a firmware-ului ce suportă modul WriteBooster. Aceasta este o caracteristică SLC caching (pSLC) ce permite SSD-ului SU700 să mențină viteze maxime la transferul de date. Tehnologia de control a frecvenței urmărește nivelul de încărcare a SSD-ului, pentru a oferi un echilibru între performanță, eficiența energetică și prevenirea uzurii.

Stocare fiabilă, sigură și durabilă

Design-ul și procedurile de testare ADATA asigură integrarea fluidă a criptării AES 256-bit și corectarea rapidă a erorilor. ADATA lansează SSD-ul SU700 în patru variante: cu capacitate de 120GB, 240GB, 480GB și 960GB, toate oferind un MTBF (mean time between failures) de 2 milioane de ore. Versiunea de 960GB are un rating TBW (terabytes written) de 560TB, indicând o durată lungă de viață pentru acest SSD. SU700 are o garanție de 3 ani.


SU700-10.jpg

 

computergaming.ro

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.