Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Englezii au aflat tot! Ce a făcut Ronaldo la pauza meciului cu Atletico Madrid

Recommended Posts

Guest wLLy

5909f17f95f9cfb878ca9e17

 

Real Madrid - Atletico 3-0. Cristiano Ronaldo a făcut instrucţie cu echipa lui Simeone, devenind primul jucător care marchează hat-trick-uri în două meciuri consecutive din fazele eliminatorii ale UCL. Primul gol al lui Ronaldo a fost însă înscris în condiții suspecte. Presa din Vest imediat și a semnalat o posibilă greșeală de arbitraj la golul prin care a deschis scorul marți seară, pe Santiago Bernabeu.

 

La pauză partidei de pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a vrut să fie sigur că reușita sa a fost regulamentară și că brigada engleză nu va dori să arbitreze în compensație în repriza secundă a duelului, astfel că l-a așteptat pe tunel pe centralul Martin Atkinson pentru a purta o discuție cu acesta.

"Atkinson, offside? Ai văzut faza?" a întrebat Ronaldo în engleză. "La început ai fost în offside, dar..." a apucat să răspundă centralul englez.

 

5909f18295f9cfb878ca9e19

"...Dar n-am intervenit" s-a grăbit să completeze Ronaldo, în dorința probabil de a se asigura că arbitrul englez e conștient că nu a comis o greșeală atunci când a validat reușita lui Ronaldo.

5909f18295f9cfb878ca9e18

Graham Poll, fostul arbitru englez a confirmat că golul portughezului a fost marcat în condiții regulamentare. "Deși în momentul primei centrări a lui Sergio Ramos jucătorul portughez se afla în poziție neregulamentară, el nici nu a jucat mingea, dar nici nu a intervenit în câmpul vizual al adversarului. Ținând cont de acest aspect, nu era necesară ridicarea fanionului. La a doua centrare, lucrurile sunt clare, Cristiano nu se afla în offside" a declarat Poll.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Ce+a+facut+Cristiano+Ronaldo+la+pauza+meciului+cu+Atletico+Madri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...