Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Florin Andone, aproape să ajungă la o fostă câştigătoare de Cupa Campionilor!

Recommended Posts

Guest wLLy

Imagine similară

 

 

Aston Villa pare a fi în acest moment favorită pentru a-l transfera pe Florin Andone. Oficialii clubului englez, care la începutul anilor '80 cucerea Cupa Campionilor, l-au transformat pe internaţionalul român în prioritate "0" pentru fereastra de mercato din vară.

 

 

Anglia va fi probabil destinaţia următoare pentru Andone, Deportivo dorind să îşi vândă cei mai căutaţi jucători pentru a ieşi din impasul financiar major. Aston Villa vrea neapărat să revină în Premier League şi, ca atare, pregăteşte o campanie de transferuri de răsunet.

Printre principalii vizaţi pentru o mutare e şi Andone, care a mai fost dorit și în urmă cu două sezoane. Atunci, acesta a preferat să rămână la Cordoba, iar un an mai târziu ajungea la Deportivo La Coruna.

 

 

"Andone ar fi soluţia perfectă. Şi în urmă cu doi ani Sherwood a încercat să îl aducă pe Villa Park, fără succes", notează HITC.com.

Atacantul de 24 de ani este văzut de către englezi drept atacantul perfect pentru echipa de pe Villa Park, ținând cont de faptul că dintre atacanții care evoluează în acest moment pentru Aston Villa, doar Kodjia a făcut un sezon bun. Formația pregătită de Steve Bruce ocupă în acest moment locul 12 în Championship, iar în următorul sezon își doresc să obțină promovarea în Premier League.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Florin+Andone+aproape+sa+ajunga+la+o+fosta+castigatoare+de+Cupa+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...