Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Liderii PSD au luat atitudine în cazul reconstrucției stadionului lui Dinamo: ”Se face!”

Recommended Posts

Guest wLLy

Imagini pentru stadion nou dinamo

 

 

Dinamo va avea un nou stadion până în 2020. Cel puțin asta susțin doi dintre oamenii importanți ai partidului de guvernare, PSD, Șerban Nicolae, liderul senatorilor din acest partid, și Sevil Shhaideh, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale în cadrul cabinetului Sorin Grindeanu.

 

 

Am vorbit cu doamna viceprim-ministru, am vorbit şi cu doamna ministru de Interne şi cu toţi factorii interesaţi legat de chestiunea stadionului Dinamo şi a investiţiei de la stadionul Dinamo în perspectiva organizării Campionatului European de Fotbal 2020.

Există soluţii, ele vor fi identificate şi se va face stadionul Dinamo. Este ceea ce am stabilit acum. Doamna viceprim-ministru ne-a confirmat încă o dată că nu acolo era problema, nu la Compania Naţională de Investiţii”, a declarat liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae.

 

59089c3a95f9cf37d18068a2

Atât Nicolae, cât și Shhaideh susțin că, în acest caz, adevăratele problemele nu sunt la Compania Națională de Investiții, ci la Ministerul Afacerilor Interne.

Sunt câteva detalii de lămurit la nivelul Ministerului de Interne, dar am vrut să ştiţi şi să transmitem tuturor suporterilor fotbalului românesc că ceea ce ieri a apărut aşa, ca o chestiune de coregrafie a unei galerii, respectiv previziunea lui Nostradamus, se va face şi Dinamo va avea stadion până în 2020 realizat ca program de investiţie, aşa cum ne-am angajat”, a adăugat Șerban Nicolae.

 

Același lucru l-a susținut și vicepremierul Sevil Shhaideh.

Aşteptăm toate documentele de la dânşii. Cum am terminat cu această documentaţie, porneşte partea de proiectare. Dintotdeauna a fost stadionul Dinamo unul din cele patru. Dacă proprietarul, respectiv administratorul – MAI, nu rezolvă toate documentele solicitate conform legii, atunci se va pune în discuţie o altă alternativă. Este foarte sigur, dar depindem de formalităţile necesare pe care trebuie MAI să le îndeplinească”, a menţionat Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale.

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Liderii-PSD-au-luat-atitudine-in-cazul-reconstructiei-stadionul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...