Sign in to follow this  
Followers 0
Nanak

Lucrul pe care producătorii ţi-l ascund despre pieptul de pui.

1 post in this topic

Lucrul pe care producătorii ţi-l ascund despre pieptul de pui. Mai mănânci?

 

 

Dacă te numeri printre persoanele care consumă piept de pui din comerţ, atunci ar trebui să ştii anumite lucruri legate de acest aliment. Iată despre ce este vorba.

 

Ce trebuie să ştii despre pieptul de pui din comerţ

 

Dacă şi tu cumperi piept de pui din comerţ, atunci trebuie să acorzi atenţie acestui aliment. Dacă, spre exemplu, observi că pieptul de pui are o linie albă pe el, este bine să ştii despre ce este vorba.

 

Poate ai observat la un moment dat acest aspect, însă nu i-ai acordat atenţie. Însă, este indicat să ştii că această linie albă oferă informaţii legate de alimentul pe care îl consumi.

 

Linia albă de pe carnea de pui sugerează faptul că pasărea a fost crescută forţat. Pentru asta, au avut loc diverse modificări genetice. De asemenea, i s-a dat mâncare specială pentru ca pasărea să crească mai repede.

 

Tocmai de aceea, pasărea care este crescută astfel, va avea cu până la 200% mai multă grăsime. Aşadar, dacă observi că pieptul de pui pe care îl cumperi are o linie albă, înseamnă că provine de la o pasăre care a fost crescută forţat.

 

Este bine să acorzi atenţie acestui aliment. Şi, dacă observi că are acea dungă albă, să ştii despre ce este vorba. Asta pentru că provine de la o pasăre crescută forţat, prin diferite modificări genetice.

 

De asemenea, i s-a dat o mâncare specială care a forţat creşterea.

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.