Sign in to follow this  
miLan

Acestea ar putea fi cele mai scumpe căști Bluetooth – Beyerdynamic Xelento Wireless

1 post in this topic

Beyerdynamic-Xelento-Wireless-Earbuds-6-

 

Căștile fără fir nu au fost niciodată în topul preferințelor audiofililor, dar noile Beyerdynamic Xelento Wireless, s-ar putea să le schimbe părerea.

 

 

Beyerdynamic a fost din totdeauna o companie asociată cu soluții audio de top, deși majoritatea produselor lor sunt atât de scumpe încât rareori le vezi incluse în topuri. Pornind de la această premisă, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că sunt șanse foarte mari să fi anunțat cele mai scumpe căști Bluetooth. Ilustrate în imaginea de mai sus, acestea sunt intitulate Beyerdynamic Xelento Wireless și reprezintă o variantă fără fir a modelului Xelento Remote, aflat de ceva timp în portofoliul companiei.

 

 

 

Având în vedere că poartă același nume, ar trebui să se reflecte într-o calitate similară audio, doar cu beneficiul suplimentar de a oferi o conexiune fără fir. Ca tehnologie de emisie, acestea sunt printre puținele din lume care folosesc traductoare Tesla. În contextul în care versiunea cu fir a acestor căști in-ear are un preț de achiziție de 1000 de euro, este ușor de înțeles motivul pentru care versiunea Bluetooth mai adaugă 200 de euro la acest număr.

 

 

Acestea sunt niște căști făcute manual în Germania și se comercializează cu 10 dimensiuni de dopuri pentru a asigura un confort superior și o ermetizarea perfectă. Datorită construcției un pic ciudate, elementele de conectivitate Bluetooth și acumulatorul se ascund într-un tubuleț amplasat la mijlocul cablului dintre căști. Tot acolo conectați un cablu standard stereo cu conector de 3,5mm în momentul în care s-au terminat cele 5,5 ore de autonomie wireless, dar nu vreți să întrerupeți audiția. Cel mai bine, înțelegeți particularitățile de design din imaginea de mai jos.

 

 
 

 

Căștile sunt compatibile cu standardul de comunicații wireless Bluetooth aptX HD, în cazul în care aveți un telefon dotat cu așa ceva. Dacă nu, veți folosi aptX și AAC pentru un compromis de calitate audio. Încărcarea se realizează prin microUSB.PIC_Xelento_wireless_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.