Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Arsenal, adio Liga! Kane, triplă de senzaţie într-un meci cu 8 goluri. Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Premier League

Recommended Posts

PEhWyhKg.jpg

 

Campionatul în Anglia s-a încheiat în această după-amiază, iar Arsenal a ratat prezenţa în Champions League pentru prima oară în ultimii 21 de ani. "Tunarii" au terminat doar pe locul cinci, în ciuda faptului că în ultimele patru etape au reuşit să învingă de fiecare dată.

 

Chelsea a celebrat titlul pe Stamford Bridge, în ceea ce a reprezentat ultimul meci al legendei John Terry în tricoul albastru, însă toţi ochii au fost aţintiţi către bătălia pentru locurile de Ligă, unde City, Liverpool şi Arsenal sperau să ocupe locurile 3-4. Toate cele trei formaţii au învins, astfel că echipa lui Wenger, atât de contestat în acest sezon, va trebui să se mulţumească pentru stagiunea viitoare cu Europa League.

 

Acest lucru înseamnă o lovitură financiară importantă pentru londonezi, dar şi un argument în plus pentru fani să pună presiune pe conducere pentru înlocuirea lui Wenger.

 

 

Rezultatele etapei

 

Arsenal - Everton 3-1

Burnley - West Ham 1-2

Chelsea - Sunderland 5-1

Hull - Tottenham 1-7

Leicester - Bournemouth 1-1

Liverpool - Middlesbrough 3-0

Manchester United - Palace 2-0

Southampton - Stoke 0-1

Swansea - WBA 2-1

Watford - Manchester City 0-5

 

Clasament final

 

pCTa68T.png

 

Interesant a fost şi meciul lui United cu Palace, încheiat cu scorul de 2-0 pentru "diavoli". Deşi Mourinho şi-a protejat aproape toţi titularii în perspectiva finalei Europa League, trimiţând în teren cea mai tânără echipă din istoria lui United, puştii şi-au făcut datoria şi au făcut un meci solid.

 

Un alt meci interesant a avut loc pe KC Stadium, din Hull, unde Harry Kane şi-a securizat titlul de golgheter. După ce a reuşit un poker în ultimul meci, contra lui Leicester, atacantul care a lipsit în prima parte a sezonului din cauza unei accidentări a reuşit o triplă împotriva "tigrilor". El a terminat sezonul cu 29 de reuşite, cu patru mai mult decât Lukaku şi cu cinci mai mult decât Alexis Sanchez, ceilalţi ocupanţi ai podiumului în clasamentul golgheterilor.

 

Kane a înscris în acest sezon mai multe goluri decât Middlesbrough, echipă care a retrogradat. Celelalte formaţii care au luat calea ligii secunde au fost Sunderland şi Hull.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...