Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Mulţumim pentru tot!". Stamford Bridge în sărbătoare: legenda John Terry, la ultimul meci pentru Chelsea

Recommended Posts

344SZPfg.jpg

 

Emoţii mari pentru John Terry care în această după amiază a bifat ultimul său meci în tricoul lui Chelsea. Într-o zi de sărbătoare, în care "albaştrii" ridică pentru a 6-a oară trofeul de campioană deasupra capului, JT şi-a condus pentru ultima oară echipa din postura de căpitan.

 

Deşi nu a fost aproape deloc titular în mandatul lui Conte, tehnicianul italian a ştiut să îi facă o retragere de gală unuia dintre cei mai influenţi jucători din istoria grupării. Din 1995 la Chelsea (din 1998 la echipa mare), fundaşul de 36 de ani a strâns 717 prezenţe pentru gruparea de pe Stamford Bridge.

 

Astăzi, contra lui Sunderland, Terry a fost din nou titular, iar tehnicianul londonezilor a ales să îl schimbe în minutul 26, unul cu semnificaţie: Terry a purtat numărul 26 o bună parte a carierei. Fanii s-au ridicat în picioare să îşi aplaude idolul, pregătind şi o coregrafie specială în care i-au mulţumit pentru tot ceea ce a făcut pentru Chelsea.

 

Ieri, cu o zi înainte de ultimul meci al lui Chelsea, JT a anunţat că nu a luat încă o decizie finală, însă există posibilitatea să se retragă. Cel mai probabil nu se va întâmpla aşa, echipe din China şi MLS fiind interesate să obţină semnătura apărătorului.

 

Jucătorii lui Chelsea au făcut un tunel uman la ieşirea căpitanului de pe teren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...