Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Romera şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Recommended Posts

592d56fc95f9cfc03c2d082f

 

 

FC Dinamo a anunţat azi, pe site-ul oficial, prelungirea înţelegerii cu Jose Romera (29 de ani). Fotbalistului spaniol îi expira contractul în această vară, însă azi cele două părţi au bătul palma pentru încă un an.

 

"Fundașul dreapta spaniol José Antonio Romera Navarro a semnat astăzi un nou contract cu FC Dinamo București, valabil până la finalul sezonului competițional 2017-2018", a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

 

"Format la Academia clubului Levante, José Antonio Romera Navarro (1.79 m / 73 kg) a evoluat în carieră pentru CD Onda, Levante B, CF Gandia (toate din Spania), FK Dukla Praga, FK Jablonec (ambele din Cehia) și, din vara anului trecut, pentru FC Dinamo București.

 

José Antonio Romera Navarro a jucat 39 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști dinamoviști în sezonul recent încheiat", se mai arată pe site-ul oficial al grupării din Ştefan cel Mare.

 

32 de meciuri în Liga 1, 31 ca titular, a adunat Romera Navarro în sezonul competițional 2016-2017. A marcat un gol în campionat, în meciul CS U Craiova vs FC Dinamo București, scor 2-2 în play-off

 

1 gol a înscris Romera Navarro pentru Dinamo în Cupa României, în victoria din deplasare, 3-1 la Mediaș cu Gaz Metan. Romera Navarro a mai jucat, sezonul trecut, 5 partide în Cupa Ligii și două în Cupa României

 

1 trofeu a câștigat Romera Navarro cu echipa din Ștefan cel Mare, Cupa Ligii

 

30 de ani va împlini Romera Navarro pe 8 septembrie 2017

 

23.07.2016 este data debutului în tricoul alb-roșu, în meciul din Liga 1 Orange, Astra Giurgiu vs FC Dinamo București, scor 1-4.

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...