Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Anunțul președintelui lui Manchester City în privința viitorului lui Aguero

Recommended Posts

592d500595f9cfc03c2d082c

 

 

Președintele lui Manchester City, Khaldoon al-Mubarak, a anunțat că nu se pune problema ca Sergio Aguero să plece de pe ”Etihad” și a catalogat drept ridicole zvonurile care sugerau că argentinianul ar putea fi vândut în această vară.

 

”Niciodată nu a existat vreun dubiu despre asta. Am citit foarte multe speculații și toate sunt ridicole. Sergio Aguero este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar noi suntem o echipa care speră să câștige toate competițiile în care joacă. E obligatoriu să-l ai pe Sergio Aguero în echipă”, a spus șeful lui City.

 

După ce a fost lăsat în mai multe rânduri pe bancă de către Guardiola, iar Gabriel Jesus s-a adaptat foarte bine în Premier League, presa a speculat pe marginea faptului că Aguero ar putea fi cedat de către City în vară. Mai mult decât atât, chiar și managerul catalan al ”cetățenilor” a lăsat de înțeles că argentinianul ar putea pleca.

 

Real Madrid, Barcelona, PSG, Inter și chiar Manchester United au fost cluburile despre care jurnaliștii din Europa au scris că s-au interesat de soarta lui Aguero.

 

Deși Manchester City nu a câștigat niciun trofeu în acest sezon, Khaldoon al-Mubarak susține că nu acest lucru l-a deranjat cel mai tare.

 

”În circumstanțe normale ar fi fost o dezamăgire să închei sezonu fără un trofeu, dar de fapt nu e așa. E o dezamăgire să nu câștigi campionatul și nici măcar să nu te afli aproape de cucerirea titlului. Să nu câștigi nici măcar FA Cup sau Cupa Ligii este, de asemenea, o dezamăgire. Dar nimic nu mă enervează mai tare decât mesajele celor care mă felicită pentru că am terminat pe locul al treilea. Nu este nimic de celebrat aici”, a spus afaceristul din Emiratele Arabe Unite.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...