Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Anunțul pe care fanii lui Arsenal nu voiau să îl audă: Wenger își prelungește contractul

Recommended Posts

592d61cc95f9cf723d2d082c

 

 

După câștigarea Cupei Angliei, Arsene Wenger se pare că a ajuns la o înțelegere cu patronul lui Arsenal, Stan Kroenke, și își va prelungi contractul cu clubul de pe Emirates pentru încă două sezoane.

 

Informația a fost oferită de către jurnalistul Jeremy Wilson, de la Daily Telegraph. Acesta a mai precizat că totul va deveni oficial în scurt timp, iar clubul va anunța, miercuri, prelungirea contractului lui Wenger.

 

Manager la Arsenal încă din octombrie 1996, francezul a fost contestat în ultima perioadă de majoritatea fanilor ”tunarilor”, însă se pare că cei din conducere au ales să ignore protestele suporterilor și să meargă pe varianta continuității, mai ales după ce echipa a cucerit un trofeu în actualul sezon.

 

Reacția susținătorilor lui Arsenal este însă una justificată, întrucât ”tunarii” n-au mai cucerit titlul de campioană din 2004, iar, în această stagiune, echipa a ratat și calificarea în UEFA Champions League, după ce a terminat pe locul al cincilea în Premier League.

 

Ratarea accederii în cea mai importantă competiție europeană ar putea face ca Arsenal să îi piardă pe doi dintre cei mai importanți jucători - Mesut Ozil și Alexis Sanchez.

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...