Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Higuain, înainte de finala UCL: ”Încă simt multă afecțiune pentru Ramos și familia lui”

Recommended Posts

592d358795f9cfec3a2d082c

 

 

Înaintea finalei Ligii Campionilor de la Cardiff, dintre Juventus și Real Madrid, Gonzalo Higuain a recunoscut că nu a uitat de perioada petrecută în capitala Spaniei și a spus că încă se simte atașat de viitorul rival, Sergio Ramos.

 

”Am încă multă afecțiune pentru el și pentru familia sa. Încă ne trimitem mesaje. Fotbalul te pune uneori în astfel de situații ca aceasta - am ajuns să o întâlnesc pe Real Madrid în finală”, a spus Higuain pentru FourFourTwo.

 

Fundașul echipei lui Zinedine Zidane îi sperie însă cel mai mult pe jucătorii lui Allegri, din cauza golurilor pe care le-a marcat în ultimii ani în ultimele minute ale meciurilor.

 

”Să sperăm că Ramos nu va marca în minutul 90”, a spus Higuain, conform FourFourTwo.

 

Argentinianul care a petrecut șase ani și jumătate la Real Madrid se află încă în căutarea primei Ligi a Campionilor din cariera sa, întrucât acesta a plecat din Spania chiar cu un an înainte ca ”albii” să cucerească ”La Decima”, în 2014. Atunci, echipa condusă de Carlo Ancelotti a trecut de Atletico în finala UEFA Champions League, după ce Sergio Ramos a reușit egalarea în minutele adiționale și a împins partida în extra time. Acolo, Real a mai punctat de trei ori și a câștigat cu 4-1.

 

”Faptul că am jucat pentru Real la începutul carierei mă face să fiu puțin mai tensionat, dar îmi doresc foarte mult să câștig trofeul pentru Juventus”, a mai afirmat Gonzalo Higuain.

 

”Sper să câștigăm, nu contează cine marchează. Am venit aici pentru a câștigat. Ne aflăm într-o formă bună, am câștigat deja două competiții și sperăm să mai câștigăm una zilele următoare. Ar fi extraordinar”, a adăugat Higuain.

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...