Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Juve o vede favorită pe Real în finala UCL. Buffon: "Poate schimbăm istoria"

Recommended Posts

5931c17595f9cf6e33c35b68

 

 

Juventus şi Real Madrid se întâlnesc sâmbătă în finala UEFA Champions League. "Poate reuşim să schimbăm istoria", a declarat Gigi Buffon, la conferinţa de presă de la Cardiff.

 

Italienii speră să încheie seria neagră. Nicio altă echipă de pe continent nu a pierdut atâtea finale în UCL. "Bătrâna Doamnă" a cedat de șase ori: în 1998, cu Zidane în teren, torinezii erau învinși chiar de "galactici". în schimb, Real a câștigat de 11 ori trofeul și a pierdut doar trei finale.

 

"Jucăm cu o echipă care ştie să câştige finalele, noi suntem învăţaţi să le pierdem. Dar situaţia poate fi alta pentru Juventus şi Real Madrid. Poate reuşim să schimbăm istoria", a fost mesajul veteranului Buffon.

 

"Am muncit tot anul pentru a juca această partidă. Trebuie să facem totul pentru a aduce trofeul acasă. Nu va fi uşor, pentru că o întâlnim pe Real Madrid, care este favorită la câştigarea finalei din moment ce este campioana en-titre", a recunoscut Massimiliano Allegri.

 

Juventus poate reuși o triplă istorică, după ce a câștigat, deja, campionatul și Cupa Italiei. De partea cealaltă, Real Madrid are șansa de a triumfa în UEFA Champions League pentru a treia oară în ultimii patru ani.

 

Finala UCL dintre Juventus și Real Madrid se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul de la Cardiff este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...