Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Conducerea lui Zenit l-a scos din sărite pe Lucescu! ”E incredibil. Am adus 100 de milioane de euro la club”

Recommended Posts

5937e07e95f9cf35780a0f5c

 

 

Mircea Lucescu nu mai e antrenorul lui Zenit, iar rușii l-au confirmat deja pe Roberto Mancini, lucru care l-a scos din sărite pe tehnicianul român, care susține că nu a fost contactat de conducerea de la Sankt Petersburg, aflând această veste de pe site-ul echipei.

 

"În realitate, încă aștept să fiu informat în mod oficial. Am constatat de pe site-ul lui Zenit că Mancini va fi noul antrenor al echipei. Nu am primit nici măcar un telefon din partea clubului.

 

E incredibil, nu-mi vine să cred... Am adus mai mult de 100 de milioane de euro prin transferurile lui Hulk, Garay și Witsel și totusi...", a comentat Lucescu pentru italienii de la Tuttosport.

 

După 12 ani la Șahtior Donețk, Lucescu a preluat conducerea tehnică a lui Zenit în urmă cu un an. Cu el antrenor pe Petrovsky, ”alb-albaștrii” au câștigat un singur trofeu - Supercupa Rusiei.

 

În perioada petrecută la St Petersburg, antrenorul de aproape 72 de ani a avut parte de o relație dificilă atât cu oficialii lui Zenit, cât și cu presa. Vizibil iritat la finalul meciului cu Krasnodar, scor 1-0 pentru Zenit, ”Il Luce” a luat ”foc” în momentul în care un ziarist l-a pus să comenteze prestația lui Kokorin.

 

”Nu voi comenta niciodată evoluția jucătorilor”, a replicat Lucescu, după care s-a ridicat brusc de la prezidiu și a plecat. Nu înainte, însă, de ”a le arunca” ziariștilor, printre buze, vorbe dure: ”Sunteți proști!”.

 

Criticat de presă, dar şi de oameni din Federaţia rusă, tehnicianul român a înţeles că a comis o greşeală şi şi-a cerut scuze. Totuşi, antrenorul a ţinut să puncteze ulterior că o parte a presei de la Sankt Petersburg a avut o atitudine nepotrivită în ultimul an, lucru care a creat foarte multă tensiune.

 

 

Sursa: DIGI

 

 

 

Edited by Nanak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...