Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Rămâne la Real! Ronaldo&Co l-au salvat, după ce au făcut front comun în faţa lui Perez: "Nu pleacă!"

Recommended Posts

5935693195f9cfaa30b1a397

 

 

Vestiarul Realului s-a unit într-un efort colectiv de a-l păstra pe Keylor Navas şi pentru sezonul viitor. Florentino Perez îşi doreşte neapărat un goalkeeper cu nume - se vorbeşte intens despre De Gea -, iar în condiţiile acestea costaricanului i s-ar fi arătat uşa. Ronaldo&Co l-au convins însă pe numărul unu de pe Bernabeu să îl păstreze pe actualul portar titular şi pentru stagiunea următoare.

 

În ciuda faptului că Real a reuşit un sezon perfect, în care a făcut dubla istorică titlu-Liga Campionilor, Perez are planuri mari pentru perioada de mercato din vară, astfel încât să nu aibă vreo emoţie la alegerile pentru preşedinţia clubului. James Rodriguez şi Morata vor părăsi aproape sigur Santiago Bernabeu, în locul lor urmând a veni un fotbalist ofensiv (Mbappe şi Hazard sunt printre ţinte), însă şi în poartă se anunţă mutări. Concret, Perez vrea neapărat un goalkeeper de mare viitor, cu talie, şi tatonează tot mai puternic pista "De Gea".

 

În condiţiile în care spaniolul ar reveni în La Liga, conducerea "galacticilor" era decisă să renunţe la Keylor Navas, Kiko Casilla rămânând soluţia de rezervă. Doar că, potrivit Marca, acest lucru se va schimba, după ce fotbaliştii Realului au făcut front comun şi i-au transmis lui Perez că Navas trebuie să rămână. "Nu pleacă!", a fost mesajul clar trimis de "galactici", după finala cu Juve, de la Cardiff. Navas a avut multe intervenţii decisive în acest sezon, dar, mai important, este un fotbalist de vestiar excelent. El ştie să întreţină excelent atmosfera şi nu a creat niciodată probleme, fiind simpatizat de majoritatea colegilor.

 

Demersul jucătorilor blanco are mari şanse să se concretizeze, mai ales că Perez lua decizia de a se despărţi de Navas din dorinţa de a-i oferi acestuia posibilitatea de a juca titular la altă echipă. Costaricanul se simte însă excelent la Madrid şi e dispus să continue, chiar dacă e conştient că va primi mult mai puţine şanse, evident, în măsura în care transferul lui De Gea se concretizează.

 

 

Sursa: DIGI

Edited by Nanak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...