Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Budescu semnează cu FCSB! Becali a plusat cu 100.000 de euro

Recommended Posts

5935a58a95f9cff931b1a39a

 

 

Constantin Budescu va fi, de astăzi, jucătorul FCSB-ului. Becali a confirmat pentru Digi Sport că fotbalistul va semna în jurul orei 13:30. Vârful nu va veni la palat pentru a-şi pune semnătura pe contract, fiind în vacanţă, ci va semna înţelegerea prin fax.

 

Pentru a-l convinge pe jucător, Becali a plusat cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Fotbalistul va primi şi 300.000 de euro de la Astra, conform contractului, iar salariul lunar va fi unul pe măsura valorii sale: 20.000 de euro. 

 

"M-am înţeles cu Budescu, peste două ore va semna prin fax pentru că este în concediu şi nu are cum altfel. Dimineaţă am discutat din nou, mi-a mai cerut 100.000 de euro şi i-am dat aşa că va semna pe 4 ani. Cred că până acum nu a semnat de frică, acum a venit vremea să facă şi el fotbal. Poate juca pe mai multe posturi, depinde de Dică pe ce post vrea să-l folosească", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

 

Gigi Becali a anunțat în direct la Digi Sport Special că s-a înțeles cu Constantin Budescu și că marți va semna contractul.

 

"Ne-am înţeles, noi plătim clauza. El a cerut ceva în contract şi eu am spus "da". Cu alte cuvinte, mâine trebuie să facem actele. Doar să nu se răzgândească el, cu Budescu niciodată nu ştii. Am vorbit cu Lovin şi el mi-a transmis: <vrea asta, asta şi asta>. Am spus "da" la toate, deci mâine ar trebui să semnăm. Nu poţi să joci în cupele europene fără jucători valoroşi, d-asta l-am vrut atât de tare", a spus Becali la Digi Sport Special.

 

"Eu plătesc 750.000 clauza, iar el în termen de trei zile va primi de la Astra 300.000. E jucătorul pe care mi l-am dorit cel mai mult. Dacă tot am insistat pentru el după ce s-a întâmplat în iarnă", a adăugat finanțatorul roș-albaștrilor.

 

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...