Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Planul prin care Pandurii poate să rămână în Liga 1: "Vor să facă o altă echipă!"

Recommended Posts

5938037d95f9cfaa7a0a0f58

 

 

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat după 12 ani din Liga 1, însă oltenii pot continua, totuși, în primul eșalon, dar sub o altă formă.

 

Un om de afaceri din Gorj, Nicolae Sarcină, are de gând să cumpere locul celor de la Juventus București (proaspăt promovată în Liga 1), iar noua echipă să se numească Pandurii Juventus Târgu Jiu, scrie Gazeta.

 

Sarcină are de gând să ofere două milioane de euro pentru această afacere, însă Juventus cere cu o jumătate de milion de euro în plus, conform sursei citate.

 

Marin Condescu confirmă această informație, dar subliniază și că jucătorii care au tras pentru evitarea retrogradării ar putea să rămână neplătiți. De altfel, unul dintre oficialii celor de la Pandurii a subliniat că formația din Târgu Jiu are șanse nule să continue în Liga 2, în actuala formulă.

 

"Există niște discuții. Vor să facă o altă echipă. Dar nu are cine să fie acționar. Dacă vor să-i pună pe cei care sunt acum membri fondatori, înseamnă că ei au băgat intenționat echipa asta în insolvență. Iar stadionul, terenurile și tot ce deține acest club, sunt pe numele celor de la Pandurii. Sunt în patrimoniu.

 

Ei vor să lase aici toți jucătorii neplătiți, să lase totul și să plece! Dar nu are cum să funcționeze așa. Nu mai sunt fraierii de acum 10-15 ani. Programul de reorganizare s-a făcut pe structura asta. Acum ei ce zic, că scapă așa? Am auzit de posibilitatea asta", a spus Marin Condescu.

 

Vor să meargă la TAS!

 

În altă ordine de idei, cei de la Pandurii au de gând să meargă la TAS, după ce echipei i s-au luat 3 puncte. La meciul cu Târgu Mureș, de anul trecut, jucătorii formației din Târgu Jiu, nemulțumiți de starea gazonului, au refuzat să iasă pe teren în a doua repriză.

 

"Există șanse ca Pandurii să rămână în Liga 1. Știți că eu vă tot ziceam pe la conferințe de cele 3 puncte care au fost luate la Târgu Mureș. S-a dat 3-0 pierderea meciului, s-au mai luat încă 3 puncte și amendă. Pentru aceeași faptă, 3 penalități. Treaba lor!

 

Am terminat azi acțiunile și mâine contestăm decizia CEx de omologare a rezultatelor și clasamentului, contestăm decizia Comisiei de Recurs care e ilegală și atacăm și la TAS. Atacăm și în civil să suspendăm deciziile, asta din partea creditorilor, pentru a nu pune clubul în culpă", a afirmat Condescu.

 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...