Sign in to follow this  
miLan

Logitech G lansează noi căști audio, concepute pentru uzul zilnic

1 post in this topic

High_Resolution-G433-BOB-Red-630x839.png

 

Logitech G, brand al Logitech, a anunțat astăzi lansarea căștilor de gaming Logitech® G433 7.1 Gaming Headset și Logitech® G233 Prodigy Gaming Headset. Aceste căști audio oferă tehnologii de gaming avansate, inclusiv drivere audio Pro-G în curs de patentare, pentru o performanță audio superioară, într-o formă ușoară și extrem de confortabilă, proiectată să îi însoțească pe utilizatori dincolo de sesiunile de jocuri.

 

“Dacă sunteți un pasionat de gaming precum sunt eu, este foarte important să aveți niște căști de gaming atrăgătoare. Și dacă vă place muzica este important să aveți o pereche de căști la îndemână. Acum puteți avea un device ce oferă cele mai bune funcții din ambele lumi. Puteți să vă mișcați fără probleme de la PC până la consolă, iar datorită designului frumos, driverelor audio Pro-G și a microfonului detașabil, puteți ieșiți afară și sa le purtati ca pe un accesoriu lifestyle”,

 

a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech G.

 

High-Quality Audio

 

Ambele seturi de căști includ drivere avansate Pro-G, realizate din materiale hibride, care asigură un sunet de înaltă calitate. Driverele oferă sunete înalte și joase foarte clare cu distorsiuni minime. Logitech G optimizează calitatea sunetului pentru reproducerea analogică și ieșirea digitală USB, astfel încât profilul de sunet să fie corect indiferent de sursă.

 

În plus, Logitech G433 utilizează DTS Headphone:X 7.1 pentru a oferi sunet surround de înaltă fidelitate. Tehnologia DTS Headphone:X  reproduce cu precizie poziționarea difuzoarelor 7.1 și poziționarea audio, astfel încât utilizatorii pot auzi efectele asupra mediului înconjurător dar și sunetele pe care dezvoltatorii de jocuri intenționează ca gamerii să le auda. De asemenea, utilizatorii pot regla volumul pentru fiecare dintre cele șapte canale audio.

 

Design confortabil, inspirat de sportivi

 

Căștile Logitech G433 și Logitech G233 sunt rezistente, ușoare și extrem de confortabile. Modelul Logitech G433 dispune de un finisaj hidrofob, rezistent la murdarie, care vine în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black și Camo Blue. Logitech G233 este îmbrăcat într-un material de culoare neagră, neted la atingere, cu cupe pentru urechi de culoare Cyan Blue. Ambele seturi de căști sunt dotate cu cupe pentru pentru urechi din plasă, care lasă aerul să circule, și pot fi ușor îndepărtate pentru curățare. De asemenea, Logitech G433 dispune de un al doilea set de cupe pentru urechi din microfibre, astfel încât utilizatorii să poată alege materialul preferat.

 

Comunicare extrem de clară și suport multi-platformă

 

Ambele căști au un microfon detașabil, de înaltă calitate, cu un filtru micro pop pentru o reproducere a vocii și a comunicării vocale foarte clare. Ambele modele funcționează atât cu PC-uri, cât și cu console (inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch) și dispozitive mobile. Atât G433, cât și G233 sunt certificate oficial anti-disonanță, garantând cele mai înalte niveluri de claritate audio și vocală.

Căștile audio de gamig Logitech G433 și Logitech G233 vor fi disponibile începând cu luna iunie 2017 la un preț recomandat de 590 LEI, respectiv 410 LEI. Pentru mai multe informații vizitați website-ul nostru, sau blogul nostru ori conectați-vă prin intermediul Facebook.


High_Resolution-G233-Prodigy-Gaming-HeadHigh_Resolution-G233-Prodigy-Gaming-HeadHigh_Resolution-G233-Prodigy-Gaming-HeadHigh_Resolution-G433-CORDS.pngHigh_Resolution-G433-FOB-Red-SM.pngHigh_Resolution-G433-PROFILE-Blue.pngHigh_Resolution-G433-TOP-Black.pngHigh_Resolution-G433-34L-Red-MF.jpgHigh_Resolution-G433-34R-Black-MF.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.