Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

”Champions League nu o poate atinge decât cu Steaua!” Oficialii FCSB, bucuroși după transferul lui Budescu

Recommended Posts

593c0b4795f9cff86eb74af9

 

 

Constantin Budescu (28 de ani) a devenit oficial jucătorul FCSB, motiv pentru oficialii clubului de a-și freca mâinile de bucurie.

 

”Nu știu dacă mai lipsește ceva, pentru că asta realizezi în momentul în care obții rezultate. Noi, prin achiziția lui Budescu, am rezolvat o mare problemă”, a spus Valeriu Argăseală, președintele executiv al FCSB.

 

Oficialul roș-albaștrilor crede că ”decarul” poate ajuta echipa să-și îndeplinească și obiectivele externe.

 

”Avem un jucător cu mare experiență, un jucător cu mare calitate și un jucător care știe ce înseamnă performanța. În aceeași măsură este jucătorul care-și dorește, în același timp cu echipa, să obțină performanțe, să ajungă în UEFA Champions League.

 

Dacă la echipa națională a fost, UEFA Champions League nu o poate atinge decât cu Steaua.

 

Așteptările sunt foarte mari de la el, însă, așa cum v-a spus și el, nu-și face niciun fel de grijă că va răsăunde acestor așteptări cu un joc foarte bun”, a mai spus Argăseală. 

 

Budescu: ”Să facem cât mai multe în Champions League”

 

"Am semnat în original! S-au rezolvat actele şi acum merg la pregătire. Am semnat pe 4 ani. Nu ştiu ce se aşteptau colegii mei de la Astra. Aceasta a fost alegerea mea. A fost cea mai bună ofertă pentru mine şi am acceptat-o.

 

Nea Gigi m-a tot sunat şi am vorbit cu el foarte mult. Mă doreşte de doi ani de zile şi în sfârşit am ajuns la Steaua. A contat că e Alibec acolo, ne înţelegem foarte bine. Sper să facem o treabă bună.

 

O să fie o colaborare destul de bună. Sperăm să îl ajutăm. Mă gândesc să facem cât mai multe în Champions League şi de ce nu, să ajungem în grupele Champions League. Sau cel puţin în grupele Europa League", a spus Budescu, după ce a semnat cu FCSB.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...