Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Torje, dezamăgit de tactica naţionalei: "N-am riscat. Trebuia să jucăm cu personalitate"

Recommended Posts

593cf32295f9cf502108027c

 

 

Polonia - România 3-1. Gabriel Torje a criticat şi el tactica lui Christoph Daum de la Varşovia, unde Polonia a învins cu 3-1 România.

 

"Am urmărit meciul şi de la început mi-a fost frică, însă am sperat că putem face mai multe. Ne-am apărat şi la alte meciuri şi am bătut. Nu trebuie neapărat să ne gândim că puteam scoate un egal. Trebuia să riscăm să câştigăm. Trebuia să jucăm cu personalitate. Cu un pic de inconştienţă, cum a câştigat Ostapenko finala de la Roland Garros. La pauză trebuia riscat, că nu mai aveam nimic de pierdut. Oricum nu am avut prea multe oportunităţi în prima repriză şi trebuia să riscăm. N-am riscat", a atacat Torje.

 

Convocat de Christoph Daum doar în primul meci din preliminarii, cu Muntenegru, când a jucat în ultimele 20 de minute, Gabriel Torje s-a săturat să privească la televizor jocurile naţionalei României.

 

La startul partidei cu Polonia, mijlocaşul lui FC Akhmat Grozny (fosta Terek) le-a promis fanilor "tricolori", pe o reţea de socializare, că partida din Polonia va fi ultima în care va asculta imnul României la TV.

 

"Am spus asta pentru că la meciul următor voi fi pe teren cu siguranţă. Mă voi pregăti foarte bine, voi juca la echipa de club şi va trebui să fiu acolo. (Poate va fi un nou selecţioner?) Poate şi asta", a declarat Torje.

 

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani este dezamăgit de tratamentul la care este supus de staff-ul naţionalei.

 

"Nu m-a contactat nimeni de la ultimul meci, cu Muntenegru, nici măcar când am fost accidentat, nici când am jucat. Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe nimic", a mai spus Gabriel Torje.

 

Torje are 11 goluri în 54 de meciuri disputate în tricoul echipei naţionale, pentru care a debutat în 2010, într-un joc contra Albaniei.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...