Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Şi Robert Lewandowski e surprins de tactica naţionalei României: "A jucat foarte defensiv"

Recommended Posts

593ceca795f9cf4021080281

 

 

Eroul Poloniei din meciul cu România, Robert Lewandowski, nu are numai motive de mulţumire după hat-trick-ul realizat contra "tricolorilor", care i-a permis să-l egaleze pe Cristiano Ronaldo în fruntea topului golgheterilor din preliminariile Cupei Mondiale, cu 11 reuşite. Atacantul lui Bayern Munchen e dezamăgit de finalul de meci de la Varşovia.

"Am câştigat şi am făcut încă un pas spre Cupa Mondială, însă va fi greu să rămânem concentraţi. Este ca atunci când conduci o maşină, ultimii kilometri sunt cei mai dificili. Cele mai importante pentru noi sunt acum cele două meciuri din septembrie şi, dacă le câştigăm, ne apropiem şi mai mult de CM.

Depinde doar de noi. Trebuie să fim atenţi. Cu cât obţinem calificarea mai devreme, cu atât mai bine. Mai ales dacă ne gândim la ultimele 20 de minute ale meciului cu România, care nu au fost strălucite. România a jucat foarte defensiv. După al treilea gol nu ne-am mai concentrat. Nu ştiu de ce. Poate din cauza oboselii, după un sezon lung. În orice caz, astfel de lucruri nu trebuie să i se întâmple echipei de pe locul 10 în clasamentul FIFA", a declarat Lewandowski.

 

Polonia conduce detaşat grupa E a preliminariilor Mondialului din 2018.

 

După victoria cu 3-1 contra României, echipa lui Adam Nawalka are 16 puncte după şase etape, şase puncte mai mult decât Muntenegru şi Danemarca şi zece în plus faţă de România şi Armenia.

 

86 de meciuri a jucat Robert Lewandowski pentru naţionala Poloniei

45 de goluri a înscris Lewandowski pentru selecţionata ţării sale

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...