Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Morata încearcă să-și convingă alți doi colegi de la Real Madrid să-l urmeze la United

Recommended Posts

593d5d7895f9cfda2508027c

 

 

Alvaro Morata este ca și transferat la Manchester United, atacantul lui Real Madrid urmând să bată recordul de cel mai scump jucător spaniol din istorie. Se pare însă că fostul jucător al lui Juventus nu vrea să ajungă singur pe ”Old Trafford”, după o ultimă reacție pe care a avut-o pe Instagram.

 

Morata a apreciat o postare a unui cont administrat de unii fani ai lui Manchester United, în care aceștia susțineau că atacantul ”se pregătește să ajungă la Manchester United și i-a spus lui Gareth Bale să i se alăture pentru a întări echipa lui United” și că ”lui James Rodriguez, tatăl său vitreg i-a transmis să vină la Manchester United pentru juca mai mult timp”.

 

593d5d7995f9cfda2508027d

 

Potrivit Marca, United și Real s-au înțeles pentru transferul lui Morata, care urmează să ajungă la Manchester, în schimbul a 70 de milioane de euro.

 

Atacantul de 24 de ani îl va depăși astfel pe Fernando Torres, cel care în ianuarie 2011 era cumpărat de Chelsea de la Liverpool, în ultima zi de mercato, în schimbul a 58,5 milioane de euro.

 

Revenit în vara anului 2016 la Real Madrid, Morata a jucat în 43 de meciuri pe parcursul sezonului recent încheiat, marcând 20 de goluri, însă a fost titular doar de 19 ori. Alvaro Morata a mai jucat de-a lungul carierei la Juventus.

 

În cazul lui James Rodriguez, columbianul pare a fi mai aproape de PSG, decât de Manchester United, potrivit celor de la Cadena SER. În ceea ce îl privește pe Gareth Bale, galezul ar putea pleca de la Real Madrid, pentru ca ”albii” să îi facă loc lui Kylian Mbappe, francez care ar putea deveni cel mai scump jucător din lume.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...