Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Barça forţează primul transfer al lui Valverde.

Recommended Posts

593d48f995f9cf372508027d

 

 

După instalarea sa ca antrenor la Barcelona, Ernesto Valverde a solicitat aducerea mai multor jucători, printre care și cea a lui Ander Herrera de la Manchester United, mijlocaș pe care l-a mai pregătit la Athletic Bilbao.

 

Potrivit Don Balon, Jose Mourinho nu s-ar împotrivi plecării lui Herrera, însă a venit cu o propunere care nu va fi pe placul lui Lionel Messi. Managerul portughez ar fi de acord cu cedarea mijlocașului basc de 27 de ani, doar dacă l-ar primi la schimb pe Jordi Alba.

 

Mai mult ca sigur, catalanii nu vor fi de acord cu această propunere, chiar dacă, în a doua parte a sezonului recent încheiat, s-a vorbit de mai multe ori despre posibila plecare a fundașului stânga de 28 de ani. În acele momente însă, cei de la Barcelona sperau să-l convingă să semneze pe Theo Hernandez, dar apărătorul lateral care a fost împrumutat de Atletico la Alaves este ca și acontat de rivala Real Madrid.

 

Un rol important în rămânerea lui Jordi Alba la Barcelona a avut și Lionel Messi, care, conform sursei citate, ar fi intervenit chiar pe lângă șefii clubului, pentru a-i convinge să nu-l vândă pe jucătorul adus de la Valencia, în 2012, în schimbul a 12 milioane de euro.

 

În ceea ce îl privește pe Ander Herrera, mijlocașul care urmează să împlinească 28 de ani în luna august, mai are doar un an de contract cu Manchester United, însă clubul îi va propune, cel mai probabil, prelungirea, având în vedere evoluțiile sale din sezonul recent încheiat, în care a câștigat trei trofee: Europa League, EFL Cup (Cupa Ligii) și Community Shield (Supercupa Angliei).

 

Ander Herrera a ajuns la United în 2014, când ”diavolii” au plătit 36 de milioane de euro celor de la Athletic Bilbao.

 

50 de meciuri a jucat Ander Herrera în sezonul 2016/2017 pentru Manchester United, în care a marcat 2 goluri și a pasat decisiv de 11 ori.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...