Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Primul jucător care pleacă de la Barcelona în această vară va merge în Turcia

Recommended Posts

593ba33d95f9cf316ab74af8

 

 

Presa catalană anunţa în urmă cu câteva săptămâni o adevărată revoluţie în lotul Barcelonei în această vară și catalanii sunt foarte aproape să vândă primul jucător. Este vorba de francezul Jeremy Mathieu, care ar putea ajunge în prima ligă din Turcia.

 

Mundo Deportivo scrie că fundașul francez adus de la Valencia ar urma să semneze zilele următoare cu Fenerbahce. Deși în zilele trecute s-a vorbit despre interesul celor de la Olympique Marseille pentru apărătorul de 33 de ani, ibericii scriu că Mathieu a ajuns la un acord gruparea din Istanbul.

 

Cotat în prezent de site-urile de specialitate la doar 3 milioane de euro, Mathieu a fost cumpărat de Barcelona în 2014 de la Valencia. Jucătorul de bandă stângă nu a reușit să se ridice la nivelul pretențiilor de pe Camp Nou și a avut și nenumărate probleme din cauza accidentărilor.

 

În stagiunea precedentă, Mathieu a jucat doar 16 meciuri pentru Barcelona, timp în care a marcat doar un singur gol. Francezul mai are contract cu gruparea catalană până în vara lui 2018.

 

91 de meciuri a jucat Mathieu la Barcelona
4 goluri și 3 pase decisive are francezul la Barcelona
20.000.000 de euro a plătit Barcelona pentru Mathieu

 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...