Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Alvaro Morata a ajuns la un acord cu Manchester United! Totul depinde de Real Madrid

Recommended Posts

594230fc95f9cfd0b8a825c6

 

 

Alvaro Morata e la un pas să bată două recorduri! Manchester United a oferit 73 de milioane de euro pentru transferul lui, dar Real Madrid a cerut nu mai puţin de 90 de milioane de euro pentru atacantul de 24 de ani.

 

Dacă "Diavolii" vor accepta cerinţa "galacticilor" atunci Morata va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Real Madrid, dar şi cel mai scump spaniol din istorie.

 

Cel mai scump jucător din istoria Realului a rămas Angel Di Maria, care a plecat la Manchester United, în 2014, pentru 75 de milioane de euro. Următorul pe listă este Mesut Ozil, care a ajuns la Arsenal pentru 47 de milioane de euro.

 

În istoria Spaniei, Fernando Torres e pe primul loc la acest capitol: Chelsea a plătit în 2011 către Liverpool 58.5 milioane de euro. Al doilea este Gaizka Mendieta, pentru care Lazio a plătit 48 de milioane de euro, în 2002. Podiumul e completat de Juan Mata, care a plecat de la Chelsea la Man. United pentru 45 de milioane de euro.

 

Faptul că a fost mai mult rezerva lui Karim Benzema este și principalul motiv pentru care Alvaro Morata își dorește să plece de pe Santiago Bernabeu. El speră să prindă cât mai multe minute în stagiunea următoare, având în vedere că, în vara lui 2018, va avea loc și Cupa Mondială din Rusia. La Manchester United, Morata are mari șanse să fie titular, după ce ”diavolii” au ales să nu-i propună prelungirea contractului lui Zlatan Ibrahimovic.

 

Deși rezervă de multe ori, Alvaro Morata a fost al doilea marcator al Realului, în sezonul 2016/2017, după Cristiano Ronaldo, cu 20 de goluri marcate în 43 de meciuri jucate în toate competițiile.

 

Sursa: DIGI

Edited by Nanak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...