Sign in to follow this  
ANNOUNCE

[CS.eGaming.RO] Regulament Admini

1 post in this topic

REGULAMENT ADMINI

 

1.Respectati jucatorii si nu ii tratati cu aroganta. Un grad de admin este o responsabilitate inainte de a fi un privilegiu. Folosirea comenzilor asupra jucatorilor, fara motive intemeiate sau probe, duce implicit la downgrade/remove.

2. Asigurati-va ca pe server se joaca corect. In cazul in care un jucator reclama un posibil codat aveti obligatia sa va asigurati ca acel jucator nu foloseste hack sau ca exista un admin spectator care urmareste jocul celui reclamat. In cazul in care neglijati aceasta obligatie riscati downgrade/remove in cazul unei reclamatii bazata pe probe.

3. In cazul in care mai multi admini sunt prezenti pe server, acestia trebuie sa colaboreze. Nu este necesar ca doi sau mai multi admini sa observe jocul aceluiasi presupus codat. Nu e in regula ca un admin sa raspunda la 3-4 sau mai multe reclamatii simultane in timp ce alti admini se joaca, cu exceptia cazului cand cel spectator specifica asta. Comunicati intre voi astfel incat sa distribuiti supravegherea suspectilor uniform, pe cat posibil. In cazul in care aveti dubii, in legatura cu suspectul, consultati-va intre voi. Nu va pripiti sa dati ban/exterminate. In felul asta poate reusiti sa evitati un downgrade/remove cauzat de o reclamatie sau cerere de unban, fondate.

4.Nu se accepta comenzi agresive intre admini. Neglijarea acestei reguli presupune downgrade/remove/ban/exterminate.
Exceptii se fac in urmatoarele situatii:
a. Un admin este suspectat de hack, caz in care i se poate cere testare wargods. In cazul in care este depistat i se pot aplica comenzi, ca oricarui jucator, cu conditia pastrarii de probe doveditoare.
b. Un admin o ia razna si incepe sa baneze, fara motiv, aleator sau sistematic, jucatori/admini, de asemenea cu conditia pastrarii de probe doveditoare.

5.Hartile se schimba la sfarsitul perioadei destinate hartii(timelimit) eventual dupa o consultare intre admini/jucatori, astfel incat sa nu se dea mai multe voturi. In ultimele 10 min se poate vota pentru urmatoarea harta, in ultimele 5 min se poate schimba harta. Exceptii de la regula se fac in situatia observarii scaderii sensibile a numarului de jucatori. In aceasta situatie harta se poate schimba in avans, de preferat, cu acordul jucatorilor(amx_vote ).

6.Verificati periodic forumul, zona admins' only, de asemenea verificati periodic comenzile disponibile pe server (amx_help)

7.Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injurii etc.

8.Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul cu un mesaj cat mai subtil (ori folosesti amx_psay nume mesaj ori scrii 'ok' in chat).

9.Adminii sunt obligati sa pastreze dovezile pentru care au banat un suspect timp de 24 de ore. In cazul vi se face o reclamatie veti primi remove.

10. Dovezile necesare pentru banarea unui jucator sunt in functie de codul folosit SS-uri / Demo-uri sau linkul testului WARGODS.

11. Adminii sunt OBLIGATI sa isi posteze fiecare ban in parte in propriul BANLIST.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.