Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Clauzele din transferul lui Săpunaru. Mutarea trebuie să se facă pe "repede-înainte"

Recommended Posts

59560cd795f9cfb79513c97a

 

 

Kayserispor este într-o cursă contra-cronometru pentru a obţine semnătura lui Săpunaru. Părţile s-au pus de acord pentru suma de 300.000 de euro, însă dacă plata nu se face până pe 5 iulie, mutarea pică. Ulterior, pentru a-l lua, turcii trebuie să plătească 500.000 de euro.

 

Astra s-a înțeles cu turcii de la Kayserispor, care vor plăti 300.000 de euro pentru fundaşul în vârstă de 33 de ani. Kayseri oferise iniţial 150.000 de euro pentru transfer, în timp ce Astra nu dorea să îl vândă pentru mai puţin de 500.000 de euro. Conducătorii Astrei au cedat însă insistențelor lui Săpunaru, care primea 15.000 de euro pe lună la Giurgiu şi va primi la noua sa echipă 40.000 de euro pe lună.

 

Doar că turcii trebuie neapărat să vireze suma până pe 5 iulie, potrivit unor informaţii obţinute de Digi Sport. Concret, aceasta este înţelegerea, altfel preţul va reveni la cel iniţial, de jumătate de milion de euro.

 

Săpunaru ar trebui să efectueze vizita medicală în următoarele zile şi ar deveni al treilea fotbalist din Liga 1 transferat în această vară de Şumudică, după alţi doi foşti jucători de-ai săi, Fernando Boldrin şi Silviu Lung jr.

 

”E foarte aproape să se finalizeze, confirm. Sunt foarte aproape să bată palma cele două cluburi”, a recunoscut noul antrenor al lui Kayserispor, nu înainte de a preciza că ”sunt discuții, dar jucătorul nu a semnat, nu există niciun acord scris”.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...