Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Mircea Lucescu şi Dan Petrescu, în topul celor mai mari despăgubiri încasate în Rusia

Recommended Posts

59560f3f95f9cfb79513c97b

 

 

Doi antrenori români, Mircea Lucescu şi Dan Petrescu, se află în Top 5 al tehnicienilor care au primit cele mai mari despăgubiri în fotbalul din Rusia, potrivit cotidianului Sovețki Sport.

 

Sursa citată nostează că Lucescu a primit 2,5 milioane de euro pentru a accepta să-şi rezilieze contractul cu Zenit St. Petersburg şi ocupă locul 4 în acest clasament, în timp ce Dan Petrescu este pe poziţia a cincea, după ce a încasat 2 milioane de euro de la Dinamo Moscova.

 

Cei doi români se află într-un grup select. Lider este italianul Fabio Capello, care a primit nu mai puţin de 30 de milioane de euro la despărţirea de naţionala Rusiei.

 

Locul 2 este ocupat de Slaven Bilic, despăgubit cu o sumă între 6 şi 7 milioane de euro de Lokomotiv Moscova, iar podiumul e completat de un alt italian, Luciano Spalletti, care a primit 4 milioane de euro când a plecat de la Zenit.

 

Lucescu a pregătit gruparea din St. Petersburg un singur sezon, la finalul căruia a ratat califcarea în Liga Campionilor, şi a fost înlocuit de Roberto Mancini.

 

Recent revenit în Liga 1, la CFR Cluj, Dan Petrescu a antrenat-o pe Dinamo Moscova între 2012 şi 2014, fără a obţine rezultate importante. Ulterior, aşa cum notează jurnaliştii ruşi, avea să obţină un milion de euro despăgubire şi de la Kuban.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...