Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Real Madrid accelerează negocierile pentru Dani Ceballos. Prima reacţie a jucătorului

Recommended Posts

5955f61395f9cf589513c977

 

 

Saul Niguez şi Marco Asensio sunt starurile naţionalei Spaniei la Europeanul U21 din Polonia, competiţie la care ibericii vor disputa finala cu Germania, în această seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, însă Dani Ceballos este un alt jucător care a impresionat, atrăgând interesul celor de la Real Madrid.

 

Prestaţiile excelente ale mijlocaşului de 20 de ani de la Betis Sevilla i-au convins pe oficialii de pe Santiago Bernabeu să accelereze negocierile cu andaluzii, mai ales că rivala FC Barcelona îşi doreşte la rândul său să semneze cu unul dintre cei mai talentaţi jucători spanioli din noul val, scrie cotidianul Marca.

 

Potrivit sursei citate, Real îl urmăreşte pe Ceballos din vara lui 2015, atunci când a fost unul dintre remarcaţii Europeanului U19 din Grecia. De atunci, fotbalistul a semnat o nouă înţelegere cu Betis, în octombrie 2015, iar clauza sa de reziliere a crescut de la 12 la 15 milioane de euro.

 

Campioana Europei este dispusă să plătească această sumă şi să lase jucătorul sub formă de împrumut pentru un sezon, în condiţiile în care concurenţa în linia de mijloc a echipei lui Zinedine Zidane este teribilă. Este posibil ca fotbalistul să rămână la Betis, dar conducerea Realului analizează şi alte destinaţii.

 

Conştienţi că o serie de prestaţii solide la Euro U21 ar putea duce la o explozie a cotei lui Ceballos, şefii lui Betis au încercat să-l convingă pe jucător să semneze un nou contract, cu o clauză de reziliere de 30 de milioane, însă acesta a amânat discuţiile până după turneul final.

 

În actualul context, este puţin probabil ca mijlocaşul să accepte propunerea andaluzilor. Cu toate acestea, evită să vorbească despre posibilul transfer la Real Madrid.

 

"Sunt relaxat. Scopul meu este să batem Germania. Când turneul se va încheia, mă voi aşeza la masa discuţiilor cu agenţii mei şi vom vedea ce oferte avem. Deocamdată, viitorul meu este la Betis, unde mai am trei ani de contract. Dacă marile cluburi sunt interesate de tine, înseamnă că îţi faci treaba bine. Este plăcut să se vorbească astfel despre tine. Orice tânăr îşi doreşte ca numele său să fie legat de Real Madrid. Însă sunt relaxat şi încerc să privesc normal aceste lucruri", a declarat Ceballos, potrivit AS.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...