Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Meci nebun în preliminariile Europa League! În minutul 88 era 1-3. Cât s-a terminat

Recommended Posts

5955f28e95f9cfaaa813c97a

 

 

Beitar Ierusalim a reușit o performanță incredibilă în prima manșă din turul I preliminar al UEFA Europa League. Deși era condusă cu 3-1 în minutul 88, formația din Israel a reușit să întoarcă rezultatul în doar 4 minute.

 

Joi seară au avut loc meciurile din prima manșă a turului I preliminar din a doua competiție intercluburi a Europei. Românul Adrian Scarlatache a marcat două goluri pentru Inter Baku, FK Zira, cu Gabi Matei titular, a câștigat cu 2-0 duelul cu formaţia luxemburgheză FC 03 Differdange și va fi probabil adversara Astrei în turul următor, dar meciul care a atras atenția a fost cel de la Petah Tikva.

 

Beitar Ierusalim a primit vizita maghiarilor de la Vasas SC și finalul partidei a fost unul de infarct. Gazdele au deschis scorul în minutul 19, prin Georginho, dar până la pauză maghiari au întor scorul datorită dublei lui Pavlov (36, 43). Vasas a mai punctat o dată în startul reprizei secunde și a condus cu 3-1 până în minutul 88, când a început remontada gazdelor.

 

Vetarnul Benayoun a marcat în minutul 88, iar până la final Beitar a reușit să mai înscrie încă două goluri. Vered a egalat în minutul 90+1, iar golul victorie a venit câteva secunde mai târziu, când Sabo a făcut 4-3.

 

AEL Limassol, cu fundaşul Bogdan Mitrea prezent 90 de minute pe teren, a făcut un pas mare spre turul al doilea preliminar, după 4-0 în deplasare cu Saint Joseph's FC (Gibraltar).

 

Levski Sofia, la care atacantul român Sergiu Buş a intrat pe teren în minutul 75, s-a impus cu 3-1 acasă în faţa formaţiei muntenegrene Sutjeska Niksic.

 

Olimpija Ljubljana a fost învinsă cu 1-0 în deplasare de finlandezii de la VPS Vaasa, mijlocaşul Alexandru Creţu jucând din minutul 78 la sloveni.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...