Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Chelsea a anunțat primul transfer al verii. A semnat un jucător pus pe liber de Manchester City

Recommended Posts

5957a45e95f9cf93413140c0

 

 

Perioada de mercato a început oficial azi, 1 iulie, iar Chelsea s-a mișcat rapid și a efectuat deja primul transfer. Formația lui Antonio Conte a adus un jucător pus pe liber de Manchester City.

 

Campioana din Premier League a anuțat pe site-ul oficial că l-a semnat pe portarul Wily Caballero (35 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de formația lui Pep Guardiola. Goalkeeprul cu dublă cetățenie, argentiniană și spaniolă, merge pe Stamford Bridge să-i ia locul lui Asmir Begovic, vândut de către londonezi la Bournemouth.

 

"Mă bucur foarte mult că am semnat cu formația camioană. Abia aștept să-mi întâlnesc colegii și să ajut clubul să obțină cât mai multe succese" a declarat Caballero pentru site-ul oficial al clubului de pe Stamford Bridge.

 

Portarul de 35 de ani a ajuns în Premier League în vara lui 2014, atunci când a fost achiziționat de Manchester City de la Malaga, în schimbul a 8 miloane de euro. A mai jucat în carieră pentru Boca Juniors, Elche și Arsenal Sarandi.

 

Cel mai important moment al său la gruparea de pe Etihad a fost în finala Cupei Ligii din 2016, când a adus trofeul formației din Manchester, reușind să aprere 3 lovituri de departajare ale adversarilor de la Liverpool.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...