Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Oltenii nu disperă după al treilea eşec din Austria: "Trebuie să muncim în continuare"

Recommended Posts

59528a5c95f9cf95a48fdf08

 

 

Fără victorie în cele trei amicale din Austria, oltenii nu disperă - lotul abia se obişnuieşte cu metodele noului antrenor, Devis Mangia. După 1-2 cu ruşii de la Ufa, CS U Craiova are trei înfrângeri şi golaveraj 3-7 în cantonamentul din Austria, fără a ţine cont de victoria cu 5-0 a rezervelor contra austriecilor de la Schwaz, din liga a treia.

 

2-4 cu CSKA Sofia şi 0-1 cu Ludogorets au fost precedentele rezultate ale craiovenilor în jocurile de pregătire din această vară.

 

"Este normal să nu fim încă la sută la sută, deoarece încă lucrăm mult, iar jucătorii sunt puțin obosiți. Concluzia este că trebuie să muncim în continuare", a declarat italianul Mangia.

 

"Am făcut un meci bun, am dominat adversarii, am pasat mai mult decât ei, am presat, dar ei au dat două centrări şi două goluri", a spus şi Alexandru Mateiu.

O săptămână de pregătire mai au oltenii până să se întoarcă acasă. "Alb-albaştrii" vor juca în ultimul amical cu Dinamo Kiev, miercuri, 5 iulie.

 

"Un aspect pozitiv este acela că jucătorii încearcă foarte mult, muncesc foarte mult, însă este clar că trebuie să mai lucrăm, să devenim mai buni și să jucăm mai mult ca o echipă", crede Devis Mangia, completat de Mateiu: "Ne bucură că jucăm cu Dinamo Kiev, sper la un meci bun şi să ne ridicăm la pretenţiile lor".

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amicalele nu semnifica nimic, adevarata ''Universitate'' se va vedea in meciurile oficiale..

 

P.S Nu ca as' fi fan sau ceva,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...