Sign in to follow this  
miLan

Windows 10 nu te lasă să mai amâni instalarea ultimei versiuni

1 post in this topic

windows-10-startup-apps-task-manager-117

 

Cei care sperau că pot să rămână la o versiune mai veche de Windows 10pentru că nu le face probleme, se pare că nu vor mai avea de ales.

 

 

Cei de la Microsoft au fost foarte criticați din pricina politicii agresive de instalare a actualizărilor din Windows 10. Foarte mulți utilizatori de PC-uri s-au trezit că nu pot să-și facă treaba din cauza faptului că sistemul s-a restartat fără prea multe avertismente, iar procesul de actualizare a durat foarte mult timp. Pe de altă parte însă, majoritatea infecțiilor în masă cu ransomware din ultimele luni ar fi putut fi prevenite prin intermediul Windows Update.

 

 

 

Din păcate, lipsa unui sistem la fel de agresiv de update a permis unui număr important de companii și instituții guvernamentale să nu-și țină PC-urile la curent cu cele mai noi variante de Windows. Nici măcar nu contează dacă respectivii foloseau Windows XP, Windows Vista sau Windows 7. Dacă ar fi rulat ultimele versiuni ale respectivelor sisteme de operare, datele lor erau în siguranță.

 

 

Partea tristă este că nici Windows 10 nu este perfect. Primele versiuni ale celui mai nou sistem de operare ieșit din Redmond sunt vulnerabile. Deși micile actualizări de securitate din Windows 10 nu pot fi evitate, update-urile majore similare cu service pack-urile de pe vremuri nu au fost instalate de către toată lumea, iar asta este o problemă.

 

 
 

 

Printr-un nou sistem de notificări prezente în Windows 10, Microsoft nu va mai permite utilizatorilor de Windows 10 – versiunea 1507 să nu treacă la Creators Update. Respectivii posesori de PC-uri vor primi un mesaj prin care li se aduce la cunoștință că acea iterație a SO-ului și-a atins sfârșitul vieții. În altă ordine de idei, este foarte posibil să vă fie frică de noile iterații de Windows în ideea de a nu vă afecta compatibilitatea cu vreun program. Din păcate, nu va mai fi opțional.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.