Jump to content
Sign in to follow this  
Kawa

Parteneriat Kinguin

Recommended Posts

1D4ZPM5.png

 

Astazi am reusit sa incheiem un parteneriat cu cei de la Kinguin si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui @DRGN ca a facut acest lucru posibil.

 

Dupa cum ati observat, in partea dreapta a forumului aveti un banner, cu reflink-ul comunitatii. Daca veti cumpara orice de pe Kinguin prin intermediul reflink-ului nostru, comunitatea noastra va primi 5% din totalul cumparaturilor voastre iar voi daca folositi codul EGCOMatunci cand achizitionati un produs de la ei, veti primi o reducere de 3%.

 

Toti banii pe care-i strangem din reflink vor fi investiti in premii pentru viitoarele concursuri de pe forum !

 

 

Despre Kinguin

 

Inca de la lansarea din 2013, Kinguin a devenit cel mai mare magazin online, exceptand Steam, Origin si Battle.net, cu peste 4 milioane de clienti.

Pentru a asigura satisfactia maxima, clientii beneficiaza de protectia optionala "Buyer Protection Program" prin care primesc in 30 de zile banii inapoi garantat.

 

Puteti gasi jocuri pentru toate platformele (Steam, Origin, XBOX, PS, etc.) si de asemenea puteti gasi si skinuri pentru CS:GO.

  • Like 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte tare, consider ca-i un lucru foarte fain, in felul asta poate mai strange si comunitatea niste bani, chiar daca-s putini, conteaza si aia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bine, felicitari!

Acum o sa devin client Kinguin.

Edited by Souless
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...