Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Prima celor de la FC Voluntari pentru câştigarea Supercupei României

Recommended Posts

FC Voluntari a început noul sezon aşa cum l-a încheiat pe precedentul - cu un trofeu câştigat. Ilfovenii s-au impus cu 1-0 la Botoşani în faţa campioanei Viitorul şi au cucerit Supercupa României, care completează astfel succesul din Cupă, venit împotriva fostei câştigătoare a titlului, Astra Giurgiu.

 

La finalul partidei, Claudiu Niculescu a dezvăluit că elevii săi vor fi recompensaţi financiar pentru victoria din Supercupă, însă nu acum şi nici nu a dezvăluit suma pe care o vor primi jucătorii ilfoveni.

Digi Sport a aflat că prima pentru câştigarea Supercupei României este de 30.000 de euro, o sumă care se va împărţi între jucători şi staff-ul echipei.

 

"Trecem peste toată oboseala, pentru că acest trofeu ne bucură. E o primă, dar va veni mai în toamnă", a declarat antrenorul ilfovenilor, la sfârşitul meciului care a deschis oficial sezonul 2017/18 în fotbalul românesc.

 

SURSA: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Sunt saraci.. Au facut o supriza placuta in cupa romaniei si acum in meciul pentru supercupa. 30000 euro mi se pare mult prea putin. Cam 1000 euro de caciula daca s-ar imparti egal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...